Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg 6 cıkan var mı?
- Konu Sahibi aslim0637
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
- 33
Merhaba adetiniz kac gun gecikti?Merhaba kızlar ben dün beta hcg testi verdim. Beta hcg değerim 6 cıktı. Sizce hamile miyim? Doktor riskli gebelik dedi sizce yükselir mi yardım edin kaç aydır bu haberi bekliyorum...
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
5 gün gecikti doktor şüpheli gebelik dediMerhaba adetiniz kac gun gecikti?
İnşAllah yükselir ya Allah her isteyene nasip etsinEvet cok sinirda Yarin bir test daha verip yukselmeyi takip edin
- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
- 33
Hic belli olmaz yureginizi ferah tutun insallah saglikli bir sekilde artar adetiniz duzenli midir? Belki adete yakin yumurtlamissinizdir ve bebis cok küçüktür daha. Bir daha ne zaman cagirdi?5 gün gecikti doktor şüpheli gebelik dedi
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Insallah yarin kan verin yuzde 60 yukselmisse iki gun sonra tekrarlayin gene yuzde 60İnşAllah yükselir ya Allah her isteyene nasip etsin
Sonrasi tamamdir insallah daha guzel artar beta
Ya 22 sinden sonra yumurtlama oldu. Düzenliydi 3 ay sonra düzene girdi simdi düzenli ama iki gün üc g0n oynuyorHic belli olmaz yureginizi ferah tutun insallah saglikli bir sekilde artar adetiniz duzenli midir? Belki adete yakin yumurtlamissinizdir ve bebis cok küçüktür daha. Bir daha ne zaman cagirdi?
Yarın kan vereceğim sağlık ocağında inşAllah hayırlı güzel sonuclar alırımInsallah yarin kan verin yuzde 60 yukselmisse iki gun sonra tekrarlayin gene yuzde 60
Sonrasi tamamdir insallah daha guzel artar beta
- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
- 33
22sinden sonra yumurtlama olduysa cok yeni olmus oluyor zaten yarin kan verin bakalim insallah yukselmistir. Devlet hastanelerinin acilinde de verebilirsiniz 1 bucuk saate cikar sonuc.Ya 22 sinden sonra yumurtlama oldu. Düzenliydi 3 ay sonra düzene girdi simdi düzenli ama iki gün üc g0n oynuyor
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Insallah kat ve kat artmis olsunYarın kan vereceğim sağlık ocağında inşAllah hayırlı güzel sonuclar alırım
İnşallah cok tesekkur ederimInsallah kat ve kat artmis olsun
Hastane olduğum sehirde acilde cok ilgilenilmiyor22sinden sonra yumurtlama olduysa cok yeni olmus oluyor zaten yarin kan verin bakalim insallah yukselmistir. Devlet hastanelerinin acilinde de verebilirsiniz 1 bucuk saate cikar sonuc.
- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
- 33
O zaman yarini bekleyin insallah katlana katlana artmistir. Arkadasım 25le filan ogrenmisti simdi dogum yapali 6 ay oluyor. Erken oldugu icin hcg dusuk cikmis olabilir. Sonucta tum hcgler 0 degerinden artarak cogaliyor birden bire 1000 olmuyor yani.Hastane olduğum sehirde acilde cok ilgilenilmiyor
İnşAllah Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyinO zaman yarini bekleyin insallah katlana katlana artmistir. Arkadasım 25le filan ogrenmisti simdi dogum yapali 6 ay oluyor. Erken oldugu icin hcg dusuk cikmis olabilir. Sonucta tum hcgler 0 degerinden artarak cogaliyor birden bire 1000 olmuyor yani.
- 13 Mart 2017
- 902
- 4.070
- 113
- 31
Mart ayında benimde altı çıkmıştı ilk sonra 12oldu iki gün sonra sonra kendiliğinden sıfırlandı adet oldum doktorum bu degerle gebelik olmaz dedi ama vucud bazen kendini böyle sanar dedi o ay covid geçirmiştim değeri öyle öğrenmiştim çok üzülmüştüm çünkü iki katına çıkınca var sandım sonra araya ramazan girdi boğaz enfeksiyonu geçirdim antibiyotik kullandım o ay hamile kalmışım ama malesafki oda dış gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum
Çok üzüldüm inşAllah dediğiniz gibi olmazMart ayında benimde altı çıkmıştı ilk sonra 12oldu iki gün sonra sonra kendiliğinden sıfırlandı adet oldum doktorum bu degerle gebelik olmaz dedi ama vucud bazen kendini böyle sanar dedi o ay covid geçirmiştim değeri öyle öğrenmiştim çok üzülmüştüm çünkü iki katına çıkınca var sandım sonra araya ramazan girdi boğaz enfeksiyonu geçirdim antibiyotik kullandım o ay hamile kalmışım ama malesafki oda dış gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum
- 13 Mart 2017
- 902
- 4.070
- 113
- 31
İnşallah canim senin kat ve kat artarÇok üzüldüm inşAllah dediğiniz gibi olmaz
İnşAllah Allah isteyene nasip etsinİnşallah canim senin kat ve kat artar
- 13 Mart 2017
- 902
- 4.070
- 113
- 31