- Konu Sahibi deerrryyaaa
-
kızlarrr nolurr acil cvp verin ve dualarınızı esirgemeyinnn..dün gebelik testinde 2. çizgi çok siliktii... bugün adet olmam gereken tarih dayanamadım beta ya baktırdım 6.8 çıktıı..öğlenden sonra doktora gidicem ama nolurr beni bide siz aydınlatın sevinsem mi üzülsem mi karışığımm
kızlarrr nolurr acil cvp verin ve dualarınızı esirgemeyinnn..dün gebelik testinde 2. çizgi çok siliktii... bugün adet olmam gereken tarih dayanamadım beta ya baktırdım 6.8 çıktıı..öğlenden sonra doktora gidicem ama nolurr beni bide siz aydınlatın sevinsem mi üzülsem mi karışığımm
dün adet olmadım ama bu sabah adet sancılarıyla uyandım.. kızlar sizede böylee oldu mu kiii
saat 3'te doktora gittim ve doktor 5'in üstü pozitif ama çok erken baktırmışsın bari bi kaç gün bekleseydin dedi.. Kesin hamilesin demek için 1-2 gün daha sabrediceksin dedi..değerlerim katlanırsa hamişimm inş.. 2 gün sonra test günüm söyleyin bakalım nasıl geçecek bu 2 günBide hastane evime o kadar yakın kii bakkal gibi çok yakın yarında baktırasım var ama sabretmem gerekiyo sanırım
Aynen adet ağrılarını yaşıyorsun canım benimde öyle oldu,adet olacakmış gibi karnım ağrıdı hatta hasta olup sandım lavobaya gittiğimde beyaz akıntı vardı.. bende adet gecikmesinden bi gün sonra 49 çıkmıştı doktora gitmedim birdaha kan verdim birazdan öğrenicem bakalım inşaallah yükselmiştir haftayada doktora gidicem..
sancı olması normal adet olmadıysan bir sorun yok bence ama çok dayanılmaz mı sancın peki ?
cnm benm inş. Hamilesindir rabbim gönlüne göre versinn.)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?