- 29 Ekim 2023
- 19
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi bzkrtttcansl
Canım pko da geç döllenme çok görülen bişey iki gün sonra tekrarlaman lazım evet şuan hamile gözüküyorsun ama sağlıklı olup olmadığını anlayabilmek adına iki günde bir iki katında olması lazımKızlar ben pkoluyum o yüzden adet gecikmesi hesaplaması yapamıyorum 9 ekimde adet olmuştum
Bugün 16.11.2023 kan tahlili verdim değerlerim 6.59 çıktı bu değer çok mu düşük sizce ?
Evet değer 5 in üzerinde. Hamilesiniz ama önemli olan değerin yükselmesi. 2 gün sonra tekrarlayın. Hayırlı olsun
Evet ama şöyle bi durum var aynı 7 sinde test yaptırdım 6.72 çıktı 2 gün sonra tekrarlanan test 11.8 çıktı 2 gün sonra kahverengi leke geldi 1 peçete kadar bi daha hiç leke de kanama dahil gelmedi pazartesi test yaptırdım 3.7 çıktı doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi üzerinden 4 gün geçti bugün tekrar test verdim değerlerim 6.59 çıktı doktorum şok oldu açıklama yapamadı 2 günde tekrarlamamı söylüyor ama ben çok üzüldüm sevineyim mi bilemiyorum bile açıklama bulamıyoruzCanım pko da geç döllenme çok görülen bişey iki gün sonra tekrarlaman lazım evet şuan hamile gözüküyorsun ama sağlıklı olup olmadığını anlayabilmek adına iki günde bir iki katında olması lazım
Bence bi süre bekleyin değerler çok düşük her seferinde olunsuz sonuç almak sizi üzer bi süre sabredin tekrar kan verinEvet ama şöyle bi durum var aynı 7 sinde test yaptırdım 6.72 çıktı 2 gün sonra tekrarlanan test 11.8 çıktı 2 gün sonra kahverengi leke geldi 1 peçete kadar bi daha hiç leke de kanama dahil gelmedi pazartesi test yaptırdım 3.7 çıktı doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi üzerinden 4 gün geçti bugün tekrar test verdim değerlerim 6.59 çıktı doktorum şok oldu açıklama yapamadı 2 günde tekrarlamamı söylüyor ama ben çok üzüldüm sevineyim mi bilemiyorum bile açıklama bulamıyoruz
Kimyasal gebelik maalesef ama yeniden yükselmesi ilginç olmuş. Umarım bir an önce değeriniz sıfırlanır ve önümüzdeki ay kaldığınız yerden devam edersiniz.Evet ama şöyle bi durum var aynı 7 sinde test yaptırdım 6.72 çıktı 2 gün sonra tekrarlanan test 11.8 çıktı 2 gün sonra kahverengi leke geldi 1 peçete kadar bi daha hiç leke de kanama dahil gelmedi pazartesi test yaptırdım 3.7 çıktı doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi üzerinden 4 gün geçti bugün tekrar test verdim değerlerim 6.59 çıktı doktorum şok oldu açıklama yapamadı 2 günde tekrarlamamı söylüyor ama ben çok üzüldüm sevineyim mi bilemiyorum bile açıklama bulamıyoruz
Ben de o şekilde düşünüyorum o yüzden 3 4 gün bekleyeceğim Belki önce kanımı vermekte çok aceleci davrandım Belki şu an normal seyrine başladı bekleyip göreceğimBence bi süre bekleyin değerler çok düşük her seferinde olunsuz sonuç almak sizi üzer bi süre sabredin tekrar kan verin
Geç döllenmeden şüpheleniyoruz belki bebeğin oluşum gerçekten şu anki teste başladı o yüzden bekleyip göreceğim2 gün sonra değerin 2 katına çıkması lazım :)
Kimyasal geçirdiğim için biliyorum değer hemen sıfırlanmıyo o yüzden beklemek daha iyi sağlıkla hayırlı zamanda gelsin inşallah minişBen de o şekilde düşünüyorum o yüzden 3 4 gün bekleyeceğim Belki önce kanımı vermekte çok aceleci davrandım Belki şu an normal seyrine başladı bekleyip göreceğim
rabbim yardım etsin :)Geç döllenmeden şüpheleniyoruz belki bebeğin oluşum gerçekten şu anki teste başladı o yüzden bekleyip göreceğim
Geç döllenmeden şüpheleniyorum Pkom var ya korkudan stresten olacak ne olacaksaBende çok şaşırdım bence 2 gün bekleyip test verin .
Normal değil yükselmesi tekrardan ama olsun umut Allah'tan siz bekleyin bakalım ne olucakEvet ama şöyle bi durum var aynı 7 sinde test yaptırdım 6.72 çıktı 2 gün sonra tekrarlanan test 11.8 çıktı 2 gün sonra kahverengi leke geldi 1 peçete kadar bi daha hiç leke de kanama dahil gelmedi pazartesi test yaptırdım 3.7 çıktı doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi üzerinden 4 gün geçti bugün tekrar test verdim değerlerim 6.59 çıktı doktorum şok oldu açıklama yapamadı 2 günde tekrarlamamı söylüyor ama ben çok üzüldüm sevineyim mi bilemiyorum bile açıklama bulamıyoruz
Normal değil yükselmesi tekrardan ama olsun umut Allah'tan siz bekleyin bakalım ne olucak