• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg 6.58 çıktı?

hayazev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
64
-8
38
24
Merhabalar bugün beta hcg 6.58 çıktı ama regl gibi kanamam var sizce nedir?

Merhabalar bugün beta hcg 6.58 çıktı ama regl gibi kanamam var sizce nedir?
Yani çok sınırda hamilelik varsa bile acaba oluşmadan düsükmu oluyo test yaptirmasaniz belkide hiç haberiniz olmiycakti regl olunca.sizin adet gününuz geçtimi yoksa siz gecmeden mi test yaptırdıniz?

Yarın sabah sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum çünkü ben kanama olduktan sonra kn verdim ve değerim bu şekilde çıktı doktora bi sıkıntı olur mu diye sorduğumda düşerse düşer kalırsa kalır cevabını aldım inanın o kadar zor durumdayım ki topikte okudum ilk aylar regl olanlr varmış bugün arkadaşım bendeydi annesine anlattık annesi vea anneannesi de hamileyken 3 ay regl olmuşlar korkularım çok fazla

Yarın sabah sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum çünkü ben kanama olduktan sonra kn verdim ve değerim bu şekilde çıktı doktora bi sıkıntı olur mu diye sorduğumda düşerse düşer kalırsa kalır cevabını aldım inanın o kadar zor durumdayım ki topikte okudum ilk aylar regl olanlr varmış bugün arkadaşım bendeydi annesine anlattık annesi vea anneannesi de hamileyken 3 ay regl olmuşlar korkularım çok fazla
Canım kimyasal gebelik düşük olması için çok yüksek bir beta olması lazım malesef regli oluyorsun

İçini ferah tut kismeti varsa degerlerin yukselmistir zaten.Yarin bi git bakalim tekrar test yaptir.test sonucunu görmeden de kafanda kurma,kendini korkutma hakkinda hayirlisi ne ise o olur insallah

Sonuç ne oldu aynı şeyleri bende yaşıyorum da çok korkuyorum

Back