Vericem şuan nöbetteyim biran önce çıkıp da vermeyi düşünüyorum ama içimde bir korku varYarın tekrar kan verin artış var mı kontrol edersiniz
Hakkınızda hayırlısı olsun iyi düşünün iyi olsun inşallahVericem şuan nöbetteyim biran önce çıkıp da vermeyi düşünüyorum ama içimde bir korku var
İnşallah ya 5.00 çıkması içimi kıpır kıpır yapmıştı,ama gecikmenin 8. Günü kanamam olması çok üzdü, ama adet ağrısı gibi hiç birşey de yokHakkınızda hayırlısı olsun iyi düşünün iyi olsun inşallah
İlk gebelikte sorun olmaz olur mu her gebelikte önlem almanız lazım 28. HaftadanKan uyuşmazlığı var evet ama ilk gebelikte pek bir sorun olmaz olarak biliyorum yanlış da biliyor olabilirim, ilk defa 8 gün gecikince artı 5.00 çıkınca biraz heyecanlandım ama kanamam olması beni çok üzdü,kanama varken de verilse kan sonuç ne olur bilmiyorum çok üzülüyorum
28. Haftada rhogam iğnesi yaptırmanız lazım bu diğer gebelikler içinde gerekli şu an için beta takibi yapılır ve kanamanıza bakılır progestan filan verirler duruma göre sağlıksız bi gebelikse ilerlemez zaten maelesefİlk gebelikte sorun olmaz olur mu her gebelikte önlem almanız lazım 28. Haftadan
Çok sağolun,yarın da bı vericem kan bakalım sonuç ne olur bilmiyorum bu kanama olayı kafamı çok karıştırdıİlk gebelikte sorun olmaz olur mu her gebelikte önlem almanız lazım 28. Haftadan