Ilk iki arasinda 36 saat di48 saatte bir 1buçuk ya da iki katı artması lazım.siz bu değerleri kaç günde bir aldınız?
Ya inşallah bi sorun olmaz açıkçası bayrama kadar durmayı düşünüyorum cunki doktorlar gerçekten dıdısının dıdısı deyip yersiz korkutuyorlarAslında güzel artmış son değer sadece biraz sınırda.iki gün sonra tekrar kan verin ve verdiğiniz kanlar hep aynı laboratuvar ve aynı saatte olsun
2 gün sonra vajinadan görürsünüz keseyi.ben 2000lerdeyken gördüm.Bence doktora görünün içiniz rahat eder.Ilk iki arasinda 36 saat di
Ya inşallah bi sorun olmaz açıkçası bayrama kadar durmayı düşünüyorum cunki doktorlar gerçekten dıdısının dıdısı deyip yersiz korkutuyorlar
Sizin değerlerin artışı nasıldı peki2 gün sonra vajinadan görürsünüz keseyi.ben 2000lerdeyken gördüm.Bence doktora görünün içiniz rahat eder.
136 206 416 932 diye gitti 932den iki gün sonra keseyi gördük.6.haftadayım şu an.Salı günü kalp atışını duyarız inşallahSizin değerlerin artışı nasıldı peki
Maşallah yinede daha iyi değerleriniz var inşallah duyarsanız hayırla gelsin minik melek136 206 416 932 diye gitti 932den iki gün sonra keseyi gördük.6.haftadayım şu an.Salı günü kalp atışını duyarız inşallah
İnşallah hepimize nasip etsin Allah.sağ salim kucağımıza alalım.Ben iki kere tüp bebek yaptırdım ama yumurtalarım çok kalitesizdi transfer bile olamamıştım.Olumsuz yanıt aldıktan bir ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.Rabbimin mucizesi.Maşallah yinede daha iyi değerleriniz var inşallah duyarsanız hayırla gelsin minik melek
Gercekten kismet meselesi rabbim ne isterse o olur gerisi gerçekten boş.Ama çok sevindim adınıza bazen bişeyleri oluruna bırakmak lazımİnşallah hepimize nasip etsin Allah.sağ salim kucağımıza alalım.Ben iki kere tüp bebek yaptırdım ama yumurtalarım çok kalitesizdi transfer bile olamamıştım.Olumsuz yanıt aldıktan bir ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.Rabbimin mucizesi.
Işte benim doktorum gerçekten gözümü çok korkuttu sizinde hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkeseEndişe etme bukadar çok kan tahliline gerek yok zaten artış olmuş.benim 2 .tahlilinden sonra haftaya gel keseye bakalım dedi gittim kese görünmedi. haftaya gel tekrar dedi ben kan testi yapalım niye kese yok diye üzüldüm.kese değer 1000 in üzerinde görünür teste gerek yok haftaya gel merak etme demişti dediği gibide oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?