• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 48 saatte mi ikiye katlar

Gltrsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
68
28
38
29
Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim ve aklımı yemek üzereyim adetten 4 gün sonra idrarda ve kanda gebelik testim pozitif cıktı beta 264,1.5 gün sonra 374,1 gun sonra 440,2 gun sonra 811 ve en son 1211 oldu doktorum dış gebelikten şüphe etti ancak başka bir doktor değerlerin gayet iyi dedi ne yapacagimi bilmiyorum beta 48 saatte mi yoksa 72 saatte mi artış gösteriyor lütfen acil cevap verin 😔😔

48 saatte bir 1buçuk ya da iki katı artması lazım.siz bu değerleri kaç günde bir aldınız?

Aslında güzel artmış son değer sadece biraz sınırda.iki gün sonra tekrar kan verin ve verdiğiniz kanlar hep aynı laboratuvar ve aynı saatte olsun

48 saatte bir 1buçuk ya da iki katı artması lazım.siz bu değerleri kaç günde bir aldınız?
Ilk iki arasinda 36 saat di
Aslında güzel artmış son değer sadece biraz sınırda.iki gün sonra tekrar kan verin ve verdiğiniz kanlar hep aynı laboratuvar ve aynı saatte olsun
Ya inşallah bi sorun olmaz açıkçası bayrama kadar durmayı düşünüyorum cunki doktorlar gerçekten dıdısının dıdısı deyip yersiz korkutuyorlar

Ilk iki arasinda 36 saat di

Ya inşallah bi sorun olmaz açıkçası bayrama kadar durmayı düşünüyorum cunki doktorlar gerçekten dıdısının dıdısı deyip yersiz korkutuyorlar
2 gün sonra vajinadan görürsünüz keseyi.ben 2000lerdeyken gördüm.Bence doktora görünün içiniz rahat eder.

Maşallah yinede daha iyi değerleriniz var inşallah duyarsanız hayırla gelsin minik melek 😊😊
İnşallah hepimize nasip etsin Allah.sağ salim kucağımıza alalım.Ben iki kere tüp bebek yaptırdım ama yumurtalarım çok kalitesizdi transfer bile olamamıştım.Olumsuz yanıt aldıktan bir ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.Rabbimin mucizesi.

İnşallah hepimize nasip etsin Allah.sağ salim kucağımıza alalım.Ben iki kere tüp bebek yaptırdım ama yumurtalarım çok kalitesizdi transfer bile olamamıştım.Olumsuz yanıt aldıktan bir ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.Rabbimin mucizesi.
Gercekten kismet meselesi rabbim ne isterse o olur gerisi gerçekten boş.Ama çok sevindim adınıza bazen bişeyleri oluruna bırakmak lazım

Endişe etme bukadar çok kan tahliline gerek yok zaten artış olmuş.benim 2 .tahlilinden sonra haftaya gel keseye bakalım dedi gittim kese görünmedi. haftaya gel tekrar dedi ben kan testi yapalım niye kese yok diye üzüldüm.kese değer 1000 in üzerinde görünür teste gerek yok haftaya gel merak etme demişti dediği gibide oldu.

Endişe etme bukadar çok kan tahliline gerek yok zaten artış olmuş.benim 2 .tahlilinden sonra haftaya gel keseye bakalım dedi gittim kese görünmedi. haftaya gel tekrar dedi ben kan testi yapalım niye kese yok diye üzüldüm.kese değer 1000 in üzerinde görünür teste gerek yok haftaya gel merak etme demişti dediği gibide oldu.
Işte benim doktorum gerçekten gözümü çok korkuttu sizinde hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkese

Back