• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg 476

rengarenk00

mucizem göbişimde
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
1.671
8
156
İstanbul
merhaba
beta hcg degerım 476 cıktı.ıyı mıdır bu deger kac haftalık oldugunu da ogrenemedım haftaya gel dedı doktor.sızce nedır durum

merhaba
beta hcg degerım 476 cıktı.ıyı mıdır bu deger kac haftalık oldugunu da ogrenemedım haftaya gel dedı doktor.sızce nedır durum

Mrb cnm,önclikle hayırlı olsun,Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş..!doktorlar kadar iyi bilemem ama netten değerine göre baktım,aşağı yukarı 4-5 haftalık görünüyor bebişin,doktorlar testten sonra mutlaka bir hafta kadar bekletiyolar,beni de doktorum bekletmişti...:49:

allah razı olsun.ınsallah bebısım vardır ve en onemlısı saglıklıdır.1 hafta uzun gıbı geldı bana.herkes 2 gunde 1 kan testı yaptırıyor sankı ılk ogrendıgınde degerlerın yukselıp yukselmedıgını kontrol etmek ıcın.beklemelı mıyım

allah razı olsun.ınsallah bebısım vardır ve en onemlısı saglıklıdır.1 hafta uzun gıbı geldı bana.herkes 2 gunde 1 kan testı yaptırıyor sankı ılk ogrendıgınde degerlerın yukselıp yukselmedıgını kontrol etmek ıcın.beklemelı mıyım

Çok haklısın,o bir hafta nasıl geçiyor seni çok iyi anlıyorum..:1:ama bence sen yinede sabırlı ol,doktorunun söylediğinden çıkma,birde folik asit almaya başlayabilirsin,yediğine içtiğine dikkat et,deterjanlarla filan çok haşır neşir olma bu aralar cnm,pek iyi değil derler,sonuçta kimyasal madde...

canım benım ılgılendıgın ıcın cok tesekkur ederım.esım bu aksam da gıdelım bır daha kan testı yaptıralım dıyor.bakalım yukselmıs mı degerler yoksa doktor randevusunu once cekecegım.olumsuz seyler dusunmek ıstemıyorum.bebegım allah ın ıznıyle benımle ve saglıklıdır ınsallah.bu arada folık asıtı kullanmaya hazıran ayında baslamıstım ben.daha once doktora gıdıp almıstım.

Son düzenleme:
canım benım ılgılendıgın ıcın cok tesekkur ederım.esım bu aksam da gıdelım bır daha kan testı yaptıralım dıyor.bakalım yukselmıs mı degerler yoksa doktor randevusunu once cekecegım.olumsuz seyler dusunmek ıstemıyorum.bebegım allah ın ıznıyle benımle ve saglıklıdır ınsallah.bu arada folık asıtı kullanmaya hazıran ayında baslamıstım ben.daha once doktora gıdıp almıstım.

Rica ederim cnm ama bence eğer bugün daha yeni yaptırdıysan kantestini,en azından 2 gün bekle,sonra yine tekrarlarsın,hatta dediğin gibi belki randevunu da öne alabilirsin,ilk bebeğinmi senin de?

2 gun arayla yaptırdım canım.476 dan 1153 e yukselmıs.cok sevındım.ılk bebegım benımde.ınsallah hersey guzel olur.senın de ılk bebegın sanırım.

Back