Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde düzensiz o yüzden belli olmuyor takvim sanırım 35 günden hesaplıyorTakvime gün döngü sayısını yanlıs girmiş olabilirmisiniz bu kadar fark normal değil
528.5 olmuş bugün
![]()
inşallah sorunsuz bir şekilde gider inşallah sizde bir an önce kavuşursunuzçok iyi hayırlı olsun ,
biz o kadar hasretiz ki o 45 sayısına , off allahım bunada şükür
Canım hamilesiniz hayırlı olsun Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Bekle demelerinin nedeni sonucun yanlış olma ihtimali değil. İlk haftalarda düşük olma ihtimali çok yüksek bu yüzden beklemenizi onermisler. Ben tüm takibimi aile hekimligimde yaptırdım 6+2 de kadın doğum uzmanına gittim ve keseyi gördüm kalp atışını duydum şükür. Erken gidince o da kan testi yapıp bir hafta iki hafta sonra gelin diyorlarArkadaşlar bugün kan testinde beta hcg 45.6 çıktı hemşire tanıdığa sordum bekle birkaç gün sonra birdaha yaptır dedi sağlık ocağı doktoru kesin sonuç akşam gel kaydını yapacağız dedi. 45.6 normal mi heyecanlanıyorum.
teşekkür ederim :) ya şimdi hiç mi ultrasonda bakmayacak kan testi istedi birazdan tekrar gideceğim 528 şuanki değerimCanım hamilesiniz hayırlı olsun Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Bekle demelerinin nedeni sonucun yanlış olma ihtimali değil. İlk haftalarda düşük olma ihtimali çok yüksek bu yüzden beklemenizi onermisler. Ben tüm takibimi aile hekimligimde yaptırdım 6+2 de kadın doğum uzmanına gittim ve keseyi gördüm kalp atışını duydum şükür. Erken gidince o da kan testi yapıp bir hafta iki hafta sonra gelin diyorlar
Saglicakla kucagjna almayi da nasip etsin bizlerede dua et kuzumteşekkür ederim :) ya şimdi hiç mi ultrasonda bakmayacak kan testi istedi birazdan tekrar gideceğim 528 şuanki değerim
Erken gidip dr keseyi göremeyince strese girersiniz şuan zaten görünmez siz hcg takibi yapmaya devam edin son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayin 5-6. Haftalarda da kese görünür 6-7 de de kalp atışlarını duyarsınız .teşekkür ederim :) ya şimdi hiç mi ultrasonda bakmayacak kan testi istedi birazdan tekrar gideceğim 528 şuanki değerim
Valla hiç bakmadı bile çarşamba gene kan ver dediErken gidip dr keseyi göremeyince strese girersiniz şuan zaten görünmez siz hcg takibi yapmaya devam edin son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayin 5-6. Haftalarda da kese görünür 6-7 de de kalp atışlarını duyarsınız .
Amiiin inşallahhSaglicakla kucagjna almayi da nasip etsin bizlerede dua et kuzum![]()
O yüzden ben erkenden gitmek istemiyorum sıra bekle sonra kan ver vs vs aile hekimliğinde her şey daha hızlı ilerliyorValla hiç bakmadı bile çarşamba gene kan ver dedi![]()
Aynrn bende aile hekiminde kan verip gitmeyi düşündüm çarşamba günü için yok burda yaptır dediO yüzden ben erkenden gitmek istemiyorum sıra bekle sonra kan ver vs vs aile hekimliğinde her şey daha hızlı ilerliyor
Şöyle laboratuvar değişince değerler de farklı çıkıyo o yüzden söylemiştir .eğer şuan bata varsa aile hekimliğinden takip ettirin üç defa iki gün sabit aralıklarla yaptırın sonra hastaneye gidin dr öyle söyledi diye zahmetinizi arttirmayinAynrn bende aile hekiminde kan verip gitmeyi düşündüm çarşamba günü için yok burda yaptır dedi