merhaba bugun adet olmam gereklıydı.Grıp oldugum ıcın doktora gıttım acıle doktora durumumu anlattım once kan testı yapalım ona gore ılac verelım ozaman dedı kan testı yaptık beta hcg 40,87 çıktı doktor bı hafta sonra gel tekrar yapalım test dedı sızce hamıle mıyım bole olan var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg 40.87
- Konu Sahibi denizciii
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba bugun adet olmam gereklıydı.Grıp oldugum ıcın doktora gıttım acıle doktora durumumu anlattım once kan testı yapalım ona gore ılac verelım ozaman dedı kan testı yaptık beta hcg 40,87 çıktı doktor bı hafta sonra gel tekrar yapalım test dedı sızce hamıle mıyım bole olan var mı
burdan takip ettiğime göre sonuçların hamile olduğunu gösteriyor
umarım istiyorsunuzdur hayırlı olsun inşallah
canım hamıle kalma ıstegını bılemem,hevesını de kırmak ıstemem ama bence hamıle degılsın!!degerın yuksek cıkmıs cunku adetının yaklasmıs olması..benım adetıme 6 gun once yapılan kan testınde beta hcg sevıyem 66 cıkmıstıı...o zman da bıle doktor kesın bı sonuc vermedı ,3 gun sonra yukselırse o zman hamılesındır ,yukselmezse adetının yaklastıgını gosterır bu deger dedı..3 gun sonra gıttıgımde 186 ıdı beta hcg.su anda hamıleyımm...bence bır hafta bekleyıp meraktan olmeye hıc gerek yokk..once ıdrardan bakılan gebelık testı al.sabah ılk ıdrarıınla yapp ytestı.benım kı 3 haftalıkken bıle dogru sonuc vermısdı..en son olarak da yapacagın tek sey var carsamba gunu bı hast.ye gıt kan veriver,degerın yukselmısse 2 3 katına cıkmıssa hamılesındırr.....
- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
merhaba bugun adet olmam gereklıydı.Grıp oldugum ıcın doktora gıttım acıle doktora durumumu anlattım once kan testı yapalım ona gore ılac verelım ozaman dedı kan testı yaptık beta hcg 40,87 çıktı doktor bı hafta sonra gel tekrar yapalım test dedı sızce hamıle mıyım bole olan var mı
hamilesin canim benim bhcg 5 üzeri hamilelik var demek oluyo.hayirli olsuninsalalh dahada yükselirr.böyle baslayip sonrada okadar cok yükselip bebegine kavusanlarr okudum duydumm
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287
insallah yardimci olabilmisimdirrrr
Son düzenleme:
Canım gözün aydın hamilesin. Allah tamamına erdirsin. Benim değerim adetten 2 gün evvel 18di. İki günde bir kan testini tekrarladım. İki katı artmadı hiç. Doktor en az yüzde 66 artmalı dedi hep. İki kat şart değil. Hiç moralini bozma. Ama bence yarın bir kan testi daha yaptır. İki gün sonra üçüncüyü yaptır. Sonra iyi bir kdın doğum doktoru bul kendine. Değerin 2000 leri geçtiğinde doktora git ve bebişini gör inşallah. Bunun için de bir hafta lazım sana. Çok dua et.İnan faydası çok tatlım. İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur. Kendine bu aralar çok dikkat et. En kritik dönemdesin. Herşeye hazırlıklı ol. Sağlıklı olmayan bebekler daha ultrasonda görünmeden adetle atılabiliyor. Ne gelirse Allahtan....Gönlünce olsun herşey canım.
hamilesin arkadaşım, Allah tamamına erdirsin İnş. Doktorun kesin birşey söylememiş olması ultrasonda keseyi / bebeği görmeden kesin birşey söylememk istemesi. Ben ilk kan tahlili yaptırdığımda sonuç 120 idi, 3 gün geçmişti adetimin üzerinden. Laboratuardaki çocuk, tabi önce hamileyim diyebilmek için ultrasonda da görünmesi gerek demişti. Şimdi çok şükür, gebeliğim sağlıklı bir şekilde ilerliyor....
cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım hala adet olmadım carsamba gununu beklıyorum kan testı yaptırmak ıcın.bugun dayanamadım ıdrar testı yaptım ama kahvaltıdan sonra yaptım eczanedekı kız sabah ac karnına ılk ıdrarla yap dedı bende kahvaltıdan sonra almıs bulundum tek cızgı cıktı Allahım ınsallah hamıleyımdır bebek ısteyen herkezın yuzu guler kucaklarına bebeklerını alırlar...
cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım hala adet olmadım carsamba gununu beklıyorum kan testı yaptırmak ıcın.bugun dayanamadım ıdrar testı yaptım ama kahvaltıdan sonra yaptım eczanedekı kız sabah ac karnına ılk ıdrarla yap dedı bende kahvaltıdan sonra almıs bulundum tek cızgı cıktı Allahım ınsallah hamıleyımdır bebek ısteyen herkezın yuzu guler kucaklarına bebeklerını alırlar...
benim cuma günü adet olmam gerekiyodu, perşembe idrar testi yapmştım ve negatifti. idrar testleri genelde geç sonuç veriyo. kan testini yaptırdıktan sonra sırf hatıra kalsın diye idrar testi yaptım, çift çizgli haliyle saklıcam
- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
ben yeni katıldım beta hcg sonucu hakkında yazmak istiyorum ama daha çok yeniyim nereye yazıcağımı tam olarak bilmiyorum
canim benimm yeni baslikmi acmak istiyosunnn..o zaamn kadin dogum yada gebelik böylümüne gir sol üst kösede pembe kutu icerisinde yeni konu ac yazisi var ona tikla istedigin sorunu sorrr
- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
canim benim bu nasi olurr test yanlis bence sen hamilesinn
- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Allah Allah tek çizgi çıkmasına çok şaşırdım şimdi bak. Sen bir daha başka markayla yasana canım idrar testini. Tek çizgi çıkmaması lazım.
bende sasirdim valal 40 gibi bi bhcg az degilki testte bi yanlislik var bence:44::44:
eczanedekı kız ozellıkle sabah ılk ıdrarla ac karnına yap dedı ben dayanamadım ogleden sonra yaptım beklıyemedım bı gun daha :) belkı ondan tek cızgı cıkmıstır kafam cooook karısık ya yarın saglıkocagına gıtcez bakalım kan vermeye ınsallah yukselmıstır deger daha hala adet olmadım.
- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Kızlarrr degerım 111.06 ya yukselmısss cok sukur ALLAHIMA saglıkocagındakı doktor hamılesın dedı. p.tesı gunu kendı doktoruma gıtcem ultrasondan bakması emın olmak ıcın...cok mutluyummmm
hayirli olsun canimm yaw hamile olmasaydin saskinliktan böyle sürekli kalakalacaktimm
yaw nasi olurda 40 dan sonra tek cikar diye sasirmistimm neyseki hamileymissin rabbim kucaginada almayi nasi peder insalalhhh