• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 4 çıktı böyle olup hamile olan varmı

Merve758

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
120
57
48
30
Merhabalar;
Benim adetim döngüm arada 35 e çıkması ile birlikte 24 ile 26 gün arası oluyor. Bu ay 29 gün oldu ancak ne kanama ne de belirti var. Dün öksürük nedeniyle doktora gittim hamilelik şüphesi ile test yaptırdı hcg değerim 4 çıktı. Sizce tekrar test yaptırmalımıyım hamile olabilirmiyim bu durumu yaşayan varmı?

Canım adete kaç günün var ? Bana bebis olabilir gibi geldi. Bir de test yaptığın laboratuvarda referans değer 5mi 10 mu

Canım adete kaç günün var ? Bana bebis olabilir gibi geldi. Bir de test yaptığın laboratuvarda referans değer 5mi 10 mu
Canım bugün 28. Gün 2 gün geciktim ve hiçbir belirti yok iki gün önce göğüslerim çok ağrıyordu şimdi hafif bastırınca ancak ağrıyor. Değeri hiç anlamadım ki canım yazmıyordu hatta eğer görüntü bulabilirsem ekleyim. Ama <5 ifadesi vardı yan satırda da 4 yazıyordu

Canım bugün 28. Gün 2 gün geciktim ve hiçbir belirti yok iki gün önce göğüslerim çok ağrıyordu şimdi hafif bastırınca ancak ağrıyor. Değeri hiç anlamadım ki canım yazmıyordu hatta eğer görüntü bulabilirsem ekleyim. Ama <5 ifadesi vardı yan satırda da 4 yazıyordu

Tamam 5in üstü hamile demek sınıra yakınsın ama günün iki gün geçtiği için emin olamadım. Yarın veya öbür gün tekrar aynı yerde test yap bakalım artmış mi

Tamam 5in üstü hamile demek sınıra yakınsın ama günün iki gün geçtiği için emin olamadım. Yarın veya öbür gün tekrar aynı yerde test yap bakalım artmış mi
Yarın sağlık ocağına gideyim diyorum ama bir yandan da heveslenmek istemiyorum 6 aydır istiyoruz ama neredeyse umudum kalmadı artık. Doktora gidiyorum sıkıntı gözükmüyor ama neden çocuğumuz olmuyor anlamadım

Yarın sağlık ocağına gideyim diyorum ama bir yandan da heveslenmek istemiyorum 6 aydır istiyoruz ama neredeyse umudum kalmadı artık. Doktora gidiyorum sıkıntı gözükmüyor ama neden çocuğumuz olmuyor anlamadım

Geç döllenme olmuş olabilir canım hemen ümidi kesme... Hayırlı zamanda olsun inşallah :)

Henüz gidemedim birazdan gideceğim :) sabah kalkar kalkmaz idrar testi yaptım ama nefatif :KK43: bakalım umutsuz olmak istemiyorum ama bir yandan da heveslenmek istemiyorum
yok umutsuz olmayın ama olmama seçeneğinide alıştırın.
RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN

Cnm bnmde adet gecikmemin ikinci günü kan verdim 4.99 cikmisti bi gun sonra tekrar verdim 6 çıktı cok düşük dendi yani kimyasalmis bi gün sonrada adet oldum cok ağrılı bi sekilde belirtin var mi hic

Cnm bnmde adet gecikmemin ikinci günü kan verdim 4.99 cikmisti bi gun sonra tekrar verdim 6 çıktı cok düşük dendi yani kimyasalmis bi gün sonrada adet oldum cok ağrılı bi sekilde belirtin var mi hic
Canım hiç belirtim yok. Beş ay öncede adetim gecikti 35 gün sonra oldu ama kasık ağrım vardı baya bi. Şuan o da yok arada çok hafif ağrı hissediyorum sadece. Birde geçen hafta kasık ağrım ve dizlerinde ağrı vardı böyle nasıl tarif etsem danar çekiliyor gibi oldu bir süre. Güğüslerim ağrıdı bir kaç gün önce baya şiddetliydi şuan hiçbiri yok. Bel ağrım var gibi biraz

Belki gec dollenmedir cnm ne bilim ins hayırlısıyla vardr beklemek cok kotu zor bi durum biliyorum ama bi kac gun daha sabret oyle yenike bence tahlili
İnşallah canım bakalım. Bugün yaptıracaktım ama doktor pazartesi gel dedi bakalım pazartesi yaptıracam en azından hamile değilsem de şüphesi olmaz. İlaç kullanmam lazım kullanamıyorum da

İnşallah canım bakalım. Bugün yaptıracaktım ama doktor pazartesi gel dedi bakalım pazartesi yaptıracam en azından hamile değilsem de şüphesi olmaz. İlaç kullanmam lazım kullanamıyorum da
Aynen belirsizlik kötu yoksa yok varsa var öğrenmek istiyor insan sonucu yaz ama merk eederm hayırlı haber olsun ins

Back