Beta hcg 4.50

btlc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
167
57
30
Çatlatma iğnesi 12.gün beta hcg 4.50 yi yorumlar mısınız ?

Çatlatma iğnesi 12.gün beta hcg 4.50 yi yorumlar mısınız ?
Bence hamile olabilirsiniz 5e baya yakın bir değer . Hematoloji doktoru bana yakın bi değer diye tekrardan yaptırmıştı kan tahlilini. Tekrarlayın yarın kesinlesir bence

Sizin kaç çıkmıştı?
Söyle anlatayım 0,46 yazıyordu. Doktor onu 4,6 olarak algılamış. Test tekrarından sonra yanına uğradım yanlış baktığını fark etti ama 4,6 olarak algıladığında tekrar istediğinde yeni oluşan bir gebelik olabilir demişti.

Anladım teşekkür ederim

Tek bildiğim iğnenin etkisi geçince test yapılması gerektiği. Yani 14.gün.
Çünkü iğneden dolayı beta çıkıyor.
2 gün erken yapmış oldum ama okuduğum yerlerde 12-14. Günler test verebilirsiniz diyordu bakalım yarın gideyim en iyisi umarım yükselmiştir

Bence hamile olabilirsiniz 5e baya yakın bir değer . Hematoloji doktoru bana yakın bi değer diye tekrardan yaptırmıştı kan tahlilini. Tekrarlayın yarın kesinlesir bence
bnimde adetimden bi gün önce 8.4 cıkmisti ama adetimden bi gün sonra 4.3 e düşmüş hala adet olmadim yarın bidaha kan vercem anlamadim bnde neden bütün belirtileri vardi cok üzüldüm

bnimde adetimden bi gün önce 8.4 cıkmisti ama adetimden bi gün sonra 4.3 e düşmüş hala adet olmadim yarın bidaha kan vercem anlamadim bnde neden bütün belirtileri vardi cok üzüldüm
Doktor ne yorum yaptı ? Büyük ihtimalle kimyasal gebelik demiştir

Evet öyle diyorlar.. Kimyasal da olsa vücudunuz hamileliği kabul ediyor öyle düşünün.. Stres yapmayın inşallah olacak yer gök dua üzerine

Merhaba kızlar benim beta 21 de 200 23 400 25 600 oldu kızlar dış gebelik olabilirmi normelmi gisiyo yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…