Bence hamile olabilirsiniz 5e baya yakın bir değer . Hematoloji doktoru bana yakın bi değer diye tekrardan yaptırmıştı kan tahlilini. Tekrarlayın yarın kesinlesir benceÇatlatma iğnesi 12.gün beta hcg 4.50 yi yorumlar mısınız ?
Sizin kaç çıkmıştı?Bence hamile olabilirsiniz 5e baya yakın bir değer . Hematoloji doktoru bana yakın bi değer diye tekrardan yaptırmıştı kan tahlilini. Tekrarlayın yarın kesinlesir bence
Söyle anlatayım 0,46 yazıyordu. Doktor onu 4,6 olarak algılamış. Test tekrarından sonra yanına uğradım yanlış baktığını fark etti ama 4,6 olarak algıladığında tekrar istediğinde yeni oluşan bir gebelik olabilir demişti.Sizin kaç çıkmıştı?
Anladım teşekkür ederimSöyle anlatayım 0,46 yazıyordu. Doktor onu 4,6 olarak algılamış. Test tekrarından sonra yanına uğradım yanlış baktığını fark etti ama 4,6 olarak algıladığında tekrar istediğinde yeni oluşan bir gebelik olabilir demişti.
Tek bildiğim iğnenin etkisi geçince test yapılması gerektiği. Yani 14.gün.Çatlatma iğnesi 12.gün beta hcg 4.50 yi yorumlar mısınız ?
2 gün erken yapmış oldum ama okuduğum yerlerde 12-14. Günler test verebilirsiniz diyordu bakalım yarın gideyim en iyisi umarım yükselmiştirTek bildiğim iğnenin etkisi geçince test yapılması gerektiği. Yani 14.gün.
Çünkü iğneden dolayı beta çıkıyor.
Hayırlısı neyse o olsun inşaAllah2 gün erken yapmış oldum ama okuduğum yerlerde 12-14. Günler test verebilirsiniz diyordu bakalım yarın gideyim en iyisi umarım yükselmiştir
Sonucunuzda değişiklik oldu muÇatlatma iğnesi 12.gün beta hcg 4.50 yi yorumlar mısınız ?
Adet oldumSonucunuzda değişiklik oldu mu
bnimde adetimden bi gün önce 8.4 cıkmisti ama adetimden bi gün sonra 4.3 e düşmüş hala adet olmadim yarın bidaha kan vercem anlamadim bnde neden bütün belirtileri vardi cok üzüldümBence hamile olabilirsiniz 5e baya yakın bir değer . Hematoloji doktoru bana yakın bi değer diye tekrardan yaptırmıştı kan tahlilini. Tekrarlayın yarın kesinlesir bence
Doktor ne yorum yaptı ? Büyük ihtimalle kimyasal gebelik demiştirbnimde adetimden bi gün önce 8.4 cıkmisti ama adetimden bi gün sonra 4.3 e düşmüş hala adet olmadim yarın bidaha kan vercem anlamadim bnde neden bütün belirtileri vardi cok üzüldüm
doktor bugun tekrar kan testi yapcaktı ama dün reglim geldi galiba öyle böyle pelte pelte geldi çok afedersiniz kimyasal dimi adetle atılanDoktor ne yorum yaptı ? Büyük ihtimalle kimyasal gebelik demiştir