Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün sonra kan verin yarın da idrar testinde koyulaşma takip edin. Yeni bir gebelikse beta yeni artmaya başlamış olabilir.Merhabalar beta hcg 4.3 çıktı bugün yükselir mi yaaa son adet 22 Kasım en son beraberlik 11 Aralık erken mi varsa bebek ne kadarlık yaa umitlenmeli miyim 2 buçuk senedir bekliyorum ne yapmam lazim şu durumda
Bugün test yaptım hem erken gebelik hem kaset cilik açık renk silik çıktı2 gün sonra kan verin yarın da idrar testinde koyulaşma takip edin. Yeni bir gebelikse beta yeni artmaya başlamış olabilir.
Çok teşekkürler dediklerinizi yapacagim ama artan var mi bilemiyorum2 gün sonra kan verin yarın da idrar testinde koyulaşma takip edin. Yeni bir gebelikse beta yeni artmaya başlamış olabilir.
Ben varım, 4 ile yakaladım, 2 gün sonra 40 diÇok teşekkürler dediklerinizi yapacagim ama artan var mi bilemiyorum
Ben varım, 4 ile yakaladım, 2 gün sonra 40 y
Yaaa masaEllah ayy umut oldunuz teşekkürler Rabbım bağışlasın size bana da öyle olur aminnn inşallahBen varım, 4 ile yakaladım, 2 gün sonra 40 di
Merhaba tekrar test yaptınızmı arrtımı değerinizÇok teşekkürler dediklerinizi yapacagim ama artan var mi bilemiyorum
Malesef kimyasal gebelik geçirdim adet görüyorum şuan çok geçmiş olsun sizinki artar insaEllahMerhaba tekrar test yaptınızmı arrtımı değeriniz
Benimde bugün 3,59 çıktı değerim merak içindeyim
Geçmiş olsunMalesef kimyasal gebelik geçirdim adet görüyorum şuan çok geçmiş olsun sizinki artar insaEllah