• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 4.3

nezkaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
31
3
1
24
Merhabalar beta hcg 4.3 çıktı bugün yükselir mi yaaa son adet 22 Kasım en son beraberlik 11 Aralık erken mi varsa bebek ne kadarlık yaa umitlenmeli miyim 2 buçuk senedir bekliyorum ne yapmam lazim şu durumda

Merhabalar beta hcg 4.3 çıktı bugün yükselir mi yaaa son adet 22 Kasım en son beraberlik 11 Aralık erken mi varsa bebek ne kadarlık yaa umitlenmeli miyim 2 buçuk senedir bekliyorum ne yapmam lazim şu durumda
2 gün sonra kan verin yarın da idrar testinde koyulaşma takip edin. Yeni bir gebelikse beta yeni artmaya başlamış olabilir.

Arttımı değeriniz benimde adetime 7 gün var bu gün kan testi verdim 2 çıktı
Yok 4.3 ten 2 gün sonra 11 oldu ama benim reglim 2 gün gecikince 4.3 4 gün gecikince 11 çıktı 3 gün sonra da yani reglimin gecikmesinden 1 hafta sonra geri 2.1 e düştü kanamam başladı kimyasal gebelik geçirdim

Yok 4.3 ten 2 gün sonra 11 oldu ama benim reglim 2 gün gecikince 4.3 4 gün gecikince 11 çıktı 3 gün sonra da yani reglimin gecikmesinden 1 hafta sonra geri 2.1 e düştü kanamam başladı kimyasal gebelik geçirdim
Çok zor ve yıpratıcı bi süreç insan her ay bi umutla bekliyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥺

Çok zor ve yıpratıcı bi süreç insan her ay bi umutla bekliyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥺
Amin amin amin 1 düşük 1 kimyasal ve 3 senelik evliyim artık bilemiyorum dediğiniz gibi yıpratıcı ümitliyim ama her seferinde hüsrana ugraya ugraya yıprandım Rabbım hayırlısı kolaylikla bagislanmisindan kucaklarimizi doldursun ne diyelim bu da nasip işi

Back