- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi yasyasemin
-
Geçti işre ne yazık ki haziran ayında başıma geldi ve ben aptal gidi adet oldum diyerek ağrı kesici iğne serum yaptırdımRegl olmadıysanız sabır ile bekleyin. 4.9 kücümsemeye gelmez. 2 gün sonra gene yaptır kan testi
O kadar ağrı normal değil muhtemelen kimyasal gebelikti. Şuan ben de muhtemelen onu yaşıyorum. Kullandığınız ağrı kesici serum vs kanama başlatdı.. zaten muhtemelen kimyasal gebeliğiniz regl ile bitecekti. O yüzden kendinizi suçlamayın.Geçti işre ne yazık ki haziran ayında başıma geldi ve ben aptal gidi adet oldum diyerek ağrı kesici iğne serum yaptırdım
Düşük mü yaptın?Geçti işre ne yazık ki haziran ayında başıma geldi ve ben aptal gidi adet oldum diyerek ağrı kesici iğne serum yaptırdım
İşte bilmiyorum kimyasaldı sanırım yada vardı ilaçları içince kanamayla gitti adet kanaması diye düşündüm sanırımDüşük mü yaptın?
Bende kimyasalmıydı diye düşündüm ama acaba ilaçları içmesen kanama durupta beta hcg değeri artarmıydı diye düşünmeden edemiyorumO kadar ağrı normal değil muhtemelen kimyasal gebelikti. Şuan ben de muhtemelen onu yaşıyorum. Kullandığınız ağrı kesici serum vs kanama başlatdı.. zaten muhtemelen kimyasal gebeliğiniz regl ile bitecekti. O yüzden kendinizi suçlamayın.
İğne yaptılar dikloron buscopan bide evde panalgineHangi ağrı kesiciyi kullandınız
Benim arkadaşım genel anestezili bir ameliyat oldu meğer hamileymiş çocuk şuan sapasağlam canım o sendeki bebekse eğeryaşamayı hertürlü sağlardı bence hayırlısı değilmişİğne yaptılar dikloron buscopan bide evde panalgine
Siz böyle söyleyince rahatladım vicdan yaptım çünkü ya varsa ben ağrı kesici içip yok ettiysem diyeBenim arkadaşım genel anestezili bir ameliyat oldu meğer hamileymiş çocuk şuan sapasağlam canım o sendeki bebekse eğeryaşamayı hertürlü sağlardı bence hayırlısı değilmiş
Anladım teşekkür ederimCanım muhtemelen kimyasal gebelikti. regl tarihim geçtikten iki gün sonra 4.82 de kanamam başladı. Regl günü çok silik çıkmıştı gebelik testlerim. Gebelik testleri 10 dan yukarı değerlerde silik gösteriyor. Dolayısıyla kan verdiğin sıra beta hcg düşmüş ve kanama başlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?