• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 4.19

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
81
48
30
Merhaba 15 haziranda yaşadığım olay bir arkadaşımın beni uyarması ile kafamda soru işareti bıraktı içim hiç rahat değil sizlere sormak istedim. Bu olay başıma aylar önce geldi ama aklımı kurcalıyor. Adet günüm 1 gün gecikince idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı o kadar çok istiyordum ki hamile kalmayı sevinçten ağladım annem ve en yakın arkadaşım dışında kimseyle paylaşmadım bu durumu çünkü emin değildim silikti ve kan testi yapmadan birşey söylenemezdi bu duruma. Annem kendine dikkat et bi kaç gün daha geçsin kan testi yaptırırız dedi en yakın arkadaşım kesin var ama çok yeni az çıkmış çizgi dedi.Neyse fazla uzatmayayım idrar testini yaptığım günün ertesi belimde sancım olmaya başladı sonra kahverengiyle pembemsi akıntı geldi korktum bian noluyo diye acile gittim beta hcg testi yaptırdım 4.19 çıktı dr varda diyemem yokta diyemem bir kaç gün sonra yine gel dedi ve benim sancılarım artmaya başladı adet sancılarımda aylık beni bayıltacak derece olur ağrı kesiciler bile fayda etmiyor çoğu zaman iğne felan yaptırıyorum yine öyle olupta kanamam devam edince ben artık adet oldum dayanamıyorum ağrı kesici alıcam dedim içtim ve öyle kanamaya döndü sancım da deli gibi sancılandım ve hatta acile gittim serum iğne felan verdiler dr larda buzdolabı gibiler ne doğru dürüst açıklama yapıyorlar ne başka bişe. Şimdilerdede arkadaş aklıma düşürünce vardır kaybetmiştirsin endişelendim ve üzüldüm benim gibi olan varmı yada kan değeri böyle olup hamile olanlar yardımcı olur musunuz ben gerekirse sancıdan ölürümde ağrı kesici içmem adetlerimde artık

Regl olmadıysanız sabır ile bekleyin. 4.9 kücümsemeye gelmez. 2 gün sonra gene yaptır kan testi

Geçti işre ne yazık ki haziran ayında başıma geldi ve ben aptal gidi adet oldum diyerek ağrı kesici iğne serum yaptırdım 😔😭
O kadar ağrı normal değil muhtemelen kimyasal gebelikti. Şuan ben de muhtemelen onu yaşıyorum. Kullandığınız ağrı kesici serum vs kanama başlatdı.. zaten muhtemelen kimyasal gebeliğiniz regl ile bitecekti. O yüzden kendinizi suçlamayın.

O kadar ağrı normal değil muhtemelen kimyasal gebelikti. Şuan ben de muhtemelen onu yaşıyorum. Kullandığınız ağrı kesici serum vs kanama başlatdı.. zaten muhtemelen kimyasal gebeliğiniz regl ile bitecekti. O yüzden kendinizi suçlamayın.
Bende kimyasalmıydı diye düşündüm ama acaba ilaçları içmesen kanama durupta beta hcg değeri artarmıydı diye düşünmeden edemiyorum

Canım muhtemelen kimyasal gebelikti. regl tarihim geçtikten iki gün sonra 4.82 de kanamam başladı. Regl günü çok silik çıkmıştı gebelik testlerim. Gebelik testleri 10 dan yukarı değerlerde silik gösteriyor. Dolayısıyla kan verdiğin sıra beta hcg düşmüş ve kanama başlamış.

Benim arkadaşım genel anestezili bir ameliyat oldu meğer hamileymiş çocuk şuan sapasağlam canım o sendeki bebekse eğeryaşamayı hertürlü sağlardı bence hayırlısı değilmiş
Siz böyle söyleyince rahatladım vicdan yaptım çünkü ya varsa ben ağrı kesici içip yok ettiysem diye

Canım muhtemelen kimyasal gebelikti. regl tarihim geçtikten iki gün sonra 4.82 de kanamam başladı. Regl günü çok silik çıkmıştı gebelik testlerim. Gebelik testleri 10 dan yukarı değerlerde silik gösteriyor. Dolayısıyla kan verdiğin sıra beta hcg düşmüş ve kanama başlamış.
Anladım teşekkür ederim 🙏 hayırlısı

Back