- 24 Şubat 2025
- 100
- 45
- 13
- 38
- Konu Sahibi manolya2025
Merhaba arkadaşlar Reglime 4 gün var beta hcg 4,03 çıktı ve gebelik belir yaşadım sizce yükselir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselebilir, ben de regle 2 gün kala 4 ile öğrenmiştim. Artışı takip etmek gerekiyor, ona göre kesinleşirMerhaba arkadaşlar Reglime 4 gün var beta hcg 4,03 çıktı ve gebelik belir yaşadım sizce yükselir mi?
Nasıl ilerlemişti sizin bahsedebilir misiniz,bu arada bu saatte cvp verdiğiniz için teşekkür ederimYükselebilir, ben de regle 2 gün kala 4 ile öğrenmiştim. Artışı takip etmek gerekiyor, ona göre kesinleşir
4-40 2 gün araylaNasıl ilerlemişti sizin bahsedebilir misiniz,bu arada bu saatte cvp verdiğiniz için teşekkür ederimkafam çok karışık
4-40 2 gün arayla
4 gün sonra 240
4 gün sonra 1800 olarak devam etti.
Rica ederim, ne demek, gönlünüze göre olsu
Teşekkür ederim inşallah4-40 2 gün arayla
4 gün sonra 240
Rica ederim, ne demek, gönlünüze göre olsun.
Sizin Reglden kaç gün önce 4 çıkmıştı?4-40 2 gün arayla
4 gün sonra 240
Rica ederim, ne demek, gönlünüze göre olsun.
2 gün önceSizin Reglden kaç gün önce 4 çıkmıştı?
Herkes düşük değer vs diyor o yüzden sordum teşekkür ederim2 gün önce
Siz artışı önemseyin. Mesela ikinci gebeliğimde 3 gün regl gecikmesiyle 6000’di. Çok yüksekti. İlki geç, ikincisi de erken döllenmeydi, bu şekilde kıyaslamak bence doğru değil. İki kat artış daha önemli.Herkes düşük değer vs diyor o yüzden sordum teşekkür ederim![]()
Lekelenmem var bel ağrım var inşallah regl olmamSiz artışı önemseyin. Mesela ikinci gebeliğimde 3 gün regl gecikmesiyle 6000’di. Çok yüksekti. İlki geç, ikincisi de erken döllenmeydi, bu şekilde kıyaslamak bence doğru değil. İki kat artış daha önemli.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Lekelenmem var bel ağrım var inşallah regl olmamhaklısınız teşekkür ediyorum
![]()
Merhabalar benim de tüp bebek bugün kan da baktık 4.2 çıktı sizce yükselir miYükselebilir, ben de regle 2 gün kala 4 ile öğrenmiştim. Artışı takip etmek gerekiyor, ona göre kesinleşir
Yükselebilir 2 gün sonraki sonucu görmeden yorum yapmak zor tabi. Gönlünüze göre olsun.Merhabalar benim de tüp bebek bugün kan da baktık 4.2 çıktı sizce yükselir mibu durumu yaşayıp da olumlu sonuç gören var mı