Beta hcg 38.90

ismigizli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
133
-17
18
29
Slm hanımlar..
Daha önce Aralıktan bu Yana dört defa Kimyasal Gebelik yaşadım. Adetim bir hafta geciktikten bir hafta sonra düşükle sonuçlanıyordu. Hiç bir Hamilelik belirtim yoktu sadece Adetim gecikmesinden hariç ve biraz göğüslerimde hassasiyet vardı. Bu sefer Adetim 15 Gün geciktikten sonra Kan Testi yaptırdım. Beta Hcg 38.90 çıktı. Şimdi iki gün geçti ve aşırı halsizlik baş dönmesi gibi belirtilerim var. Ara ara Adet sancısı gibi bir sancı gelip geçiyor. Sizce yine Kimyasal mı? Beta hcg normal bir gebelik için fazla düşük mü yoksa daha sonra yükselebilir mi ?

Regl döngüsü düzenli mi normalde? Geç döllenme olabilir. Bu arada düşükler için doktor kan testi istemedi mi pıhtılaşma vs olabilir diye?

Geç döllenme olabilir iki güne bir yukselisini takip edin umarım güzel yükselir olumsuz dusunmeyin rabbim hayirlisini versin

Geç döllenme olabilir iki güne bir yukselisini takip edin umarım güzel yükselir olumsuz dusunmeyin rabbim hayirlisini versin
Dün tekrardan kan verdim beta hcg 114 çıktı yani üç katına çıkmış oldu.. inşallah dediğiniz gibi olur. Gerçekten tekrardan hayal kuraklığına uğramaktan çok korkuyorum

Regl döngüsü düzenli mi normalde? Geç döllenme olabilir. Bu arada düşükler için doktor kan testi istemedi mi pıhtılaşma vs olabilir
Düzenli oluyor bende.. inşallah beta 114 çıktı dün.. hayır doktorlar her zaman kimyasala bir çare olmadığı ve normal olduğunu söylediler..

Merhaba kızlar benimde adetim 11 gün geçti dün kan testi verdim 2.15 çıktı.daha önceki teslerim hep 0.10 çıkardı ilk kez böyle bir şey oldu.yukselirmi böyle bir şey yaşayan oldumu.yarin tekrar test vericem.boyle cikipta sonradan yükselen oldumu haftaya tüp bebeh için İstanbul'a gidiyorum

çok düşük canım. benim regl öncesi 3 gün 54tü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…