Yani ünlü bir doktor diyorsun ama neye dayanarak bunun kimyasal gebelik olduğunu nasıl.anlamis acaba ben gebeligimi 34 öğrendim üç gün sonra 187 çıktı haftaya tekrar gidecem inşallah bence bir kaç gün sonra tekrar verebilirsin kan yükseliş varsa poliklinige gitmelisin canım bence geç döllenme olabilir ne bilim bir sürü şey var yaniMerhaba hanımlar. Adet düzensizliği var, 19.günde yumurtlama gördüm bundan 11 gün önce. O gün birliktelik yaşadık. Reglime 3 gün kala test verdim 6.01 çıktı gebe değilsin dediler. 2 gün sonra yani bugün 36.30 çıktı tam 6 kat arttı. Hala daha gebe olmyabilirsin diyorlar. Çok ünlü bir doktora yazdım sonucumu bana direkt kimyasal gebelik dedi. Regl günüm yarın, yumurtlama 11 gün önce oldu. Kimyasal gebelik mi acaba? Benim gibi olup doğum yapan sağlıklı gebelik yaşayan var mı? Evdeki gebelik testinde henüz çıkmadı erken dediler.Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799
Yani demekki o gün gebelik olmuş ki çünkü 10 günden sonra değerin yükselmeye başlıyorYani ünlü bir doktor diyorsun ama neye dayanarak bunun kimyasal gebelik olduğunu nasıl.anlamis acaba ben gebeligimi 34 öğrendim üç gün sonra 187 çıktı haftaya tekrar gidecem inşallah bence bir kaç gün sonra tekrar verebilirsin kan yükseliş varsa poliklinige gitmelisin canım bence geç döllenme olabilir ne bilim bir sürü şey var yani
Canım benim ilk değerim 46 çıktı. 2 gün sonra 198 oldu şimdi 14 haftalığım. Bence bekle. Artışın iyi gözüküyor.Merhaba hanımlar. Adet düzensizliği var, 19.günde yumurtlama gördüm bundan 11 gün önce. O gün birliktelik yaşadık. Reglime 3 gün kala test verdim 6.01 çıktı gebe değilsin dediler. 2 gün sonra yani bugün 36.30 çıktı tam 6 kat arttı. Hala daha gebe olmyabilirsin diyorlar. Çok ünlü bir doktora yazdım sonucumu bana direkt kimyasal gebelik dedi. Regl günüm yarın, yumurtlama 11 gün önce oldu. Kimyasal gebelik mi acaba? Benim gibi olup doğum yapan sağlıklı gebelik yaşayan var mı? Evdeki gebelik testinde henüz çıkmadı erken dediler.Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799
İlk değeriniz adet gecikmesnden sonra mı çıktıCanım benim ilk değerim 46 çıktı. 2 gün sonra 198 oldu şimdi 14 haftalığım. Bence bekle. Artışın iyi gözüküyor.
Yumurtlama testi yapıyordum ilk değerim yumurtlamadan 15 gün sonra çıktıİlk değeriniz adet gecikmesnden sonra mı çıktı
Canımsın bencede kimyasal gebelik iki günde değerinin 100 den yukarı aşağı olmaması gerekir diye dusunuyorum bende ilk 26 ile öğrenmistim iki gün sonra 6 ya düştü inşallah değildirMerhaba hanımlar. Adet düzensizliği var, 19.günde yumurtlama gördüm bundan 11 gün önce. O gün birliktelik yaşadık. Reglime 3 gün kala test verdim 6.01 çıktı gebe değilsin dediler. 2 gün sonra yani bugün 36.30 çıktı tam 6 kat arttı. Hala daha gebe olmyabilirsin diyorlar. Çok ünlü bir doktora yazdım sonucumu bana direkt kimyasal gebelik dedi. Regl günüm yarın, yumurtlama 11 gün önce oldu. Kimyasal gebelik mi acaba? Benim gibi olup doğum yapan sağlıklı gebelik yaşayan var mı? Evdeki gebelik testinde henüz çıkmadı erken dediler.Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799
Ama 2 günde 6 katına çıktı. 2 katına çıkması yeterli normal ilerlemesi için. Öyle değil mi? Henüz regl gecikmem de olmadıCanımsın bencede kimyasal gebelik iki günde değerinin 100 den yukarı aşağı olmaması gerekir diye dusunuyorum bende ilk 26 ile öğrenmistim iki gün sonra 6 ya düştü inşallah değildir
Gebeliği mi adet geçtikten 4 gün sonra 34 değeri ile öğrendim 19. Haftayı bitiriyoruzMerhaba hanımlar. Adet düzensizliği var, 19.günde yumurtlama gördüm bundan 11 gün önce. O gün birliktelik yaşadık. Reglime 3 gün kala test verdim 6.01 çıktı gebe değilsin dediler. 2 gün sonra yani bugün 36.30 çıktı tam 6 kat arttı. Hala daha gebe olmyabilirsin diyorlar. Çok ünlü bir doktora yazdım sonucumu bana direkt kimyasal gebelik dedi. Regl günüm yarın, yumurtlama 11 gün önce oldu. Kimyasal gebelik mi acaba? Benim gibi olup doğum yapan sağlıklı gebelik yaşayan var mı? Evdeki gebelik testinde henüz çıkmadı erken dediler.Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799 Eki Görüntüle 3197799
Ah inşallah içime su serptiniz Allah ne muradınız varsa versimGebeliği mi adet geçtikten 4 gün sonra 34 değeri ile öğrendim 19. Haftayı bitiriyoruz
Cümlemize inşallahAh inşallah içime su serptiniz Allah ne muradınız varsa versim
Benim adetten üç gün önce 42 çıktı adet günüm bugün 101 çıktı iyi artismi sizceCanım benim ilk değerim 46 çıktı. 2 gün sonra 198 oldu şimdi 14 haftalığım. Bence bekle. Artışın iyi gözüküyor.