Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki erken döllenmedir belki çoğuldur. Doktoru görseydin keşke şimdiye kese kalp hepsini görürdünMerhabalar,
bir konuda yardımınızı isteyeceğim bilen varsa.
Reglimin gecikmesinin üzerinden yaklaşık 10 gün geçti. Bugün yaptırdığım değer sonucu 35.420 çıktı. Fazla mı yüksek? Randevusuz gittiğim için doktorla görüşme yapamadım.
Bana da yüksek gibi geldi. Ama bilemiyorum sağlıklıdır inşallah sonucu bildir bende merak ettimBenim 2 yıldır çocuğum olmuyrodu. Ama doğal yollarla olursa olsun, yoksa tedavi görmeyelim diye karar almıştık. Süpriz oldu. Yarın için randevu aldım ama yine de merakımı gideremiyorum, yarına kadar beklemeye sabredemiyorum. Diğer okuduğum sonuçlara göre fazla yüksek bir değer gibi.
Mol gebelik gibi şeyler okudum. Umarım yüksekliği kötü birşeyin habercisi değildir.
Benim 2 yıldır çocuğum olmuyrodu. Ama doğal yollarla olursa olsun, yoksa tedavi görmeyelim diye karar almıştık. Süpriz oldu. Yarın için randevu aldım ama yine de merakımı gideremiyorum, yarına kadar beklemeye sabredemiyorum. Diğer okuduğum sonuçlara göre fazla yüksek bir değer gibi.
Mol gebelik gibi şeyler okudum. Umarım yüksekliği kötü birşeyin habercisi değildir.
Benim de sizin gibi çok yüksekti bende moll gebelikten şüphelenmiştim yada çoğul gebelikten ama öyle olmadı bir tane bebişimiz var içini rahat tut :)Merhabalar,
bir konuda yardımınızı isteyeceğim bilen varsa.
Reglimin gecikmesinin üzerinden yaklaşık 10 gün geçti. Bugün yaptırdığım değer sonucu 35.420 çıktı. Fazla mı yüksek? Randevusuz gittiğim için doktorla görüşme yapamadım.