Gebeliğe Hazırlık Beta Hcg 35420

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lorens

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
7
5
86
41
Merhabalar,
bir konuda yardımınızı isteyeceğim bilen varsa.
Reglimin gecikmesinin üzerinden yaklaşık 10 gün geçti. Bugün yaptırdığım değer sonucu 35.420 çıktı. Fazla mı yüksek? Randevusuz gittiğim için doktorla görüşme yapamadım.

Merhabalar,
Reglimin gecikmesinin üzerinden yaklaşık 10 gün geçti. Bugün yaptırdığım değer sonucu 35.420 çıktı. Fazla mı yüksek? Randevusuz gittiğim için doktorla görüşme yapamadım.
Belki erken döllenmedir belki çoğuldur. Doktoru görseydin keşke şimdiye kese kalp hepsini görürdün

Benim 2 yıldır çocuğum olmuyrodu. Ama doğal yollarla olursa olsun, yoksa tedavi görmeyelim diye karar almıştık. Süpriz oldu. Yarın için randevu aldım ama yine de merakımı gideremiyorum, yarına kadar beklemeye sabredemiyorum. Diğer okuduğum sonuçlara göre fazla yüksek bir değer gibi.
Mol gebelik gibi şeyler okudum. Umarım yüksekliği kötü birşeyin habercisi değildir.

Benim 2 yıldır çocuğum olmuyrodu. Ama doğal yollarla olursa olsun, yoksa tedavi görmeyelim diye karar almıştık. Süpriz oldu. Yarın için randevu aldım ama yine de merakımı gideremiyorum, yarına kadar beklemeye sabredemiyorum. Diğer okuduğum sonuçlara göre fazla yüksek bir değer gibi.
Mol gebelik gibi şeyler okudum. Umarım yüksekliği kötü birşeyin habercisi değildir.
Bana da yüksek gibi geldi. Ama bilemiyorum sağlıklıdır inşallah sonucu bildir bende merak ettim

İnşallah başka olumlu bir sebebi vardır. Çok teşekkür ederim. Yarın herkesi haberdar edeceğim.

Yahu adetinden 10 gün geçmiş Arkadaşım. Gayet normal bu değer. Sen orada burada yaşanan bakma. Kese rahat görünür. Kalp atışı belki görülür. Hayırlı olsun. Darısı başımıza

Canım merak ettim çoğul gebelik mi

Merhabalar,
Benim de sizin gibi çok yüksekti bende moll gebelikten şüphelenmiştim yada çoğul gebelikten ama öyle olmadı bir tane bebişimiz var içini rahat tut :)

Bence bu değer çok normal büyük ihtimal bende 10 günü geçtiğinde kan verseydim böyle bir değer çıkacaktı. Ve çoğul gebelik değil benimkide :) ne kadar araştırırsan o kadar kafan karışır doktora git direk keseye baksınlar inşallah sağlıkla ilerler :))

Merhabalar,
ebelik çoğul değilmiş. Çok şükür sorun da yokmuş. Bazen kişiye göre yüksek çıkabilirmiş.
Yüksek çıkan olursa benim gibi paniklemesin:) normal sayılıyormuş. Eğer değer ilk haftalara göre milyonlara ulaşsaydı farklı yaklaşırdık dedi doktor.

Back