Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test bozuktur belki canım stres yapma yükselmiştir benceKızlar selam adetimden 3 gün önce beta baktırdım 34 çıktı bugün tekrar baktırdım sonuç bekliyorum ama adetim de 2 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı beta düşer mi acaba bilgisi olan var mı kanamam filan yok
Teşekkür ederim canım, 1 düşüğüm var o yüzden de ister istemez stres yapıyorum inşallah güzel sonuçlar alırımTest bozuktur belki canım stres yapma yükselmiştir bence
Hangi marka test yaptınızKızlar selam adetimden 3 gün önce beta baktırdım 34 çıktı bugün tekrar baktırdım sonuç bekliyorum ama adetim de 2 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı beta düşer mi acaba bilgisi olan var mı kanamam filan yok
Testlere değil kana güvenmek lazım canım bu arada kanı aynı yerde veriyorsun dimiKızlar selam adetimden 3 gün önce beta baktırdım 34 çıktı bugün tekrar baktırdım sonuç bekliyorum ama adetim de 2 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı beta düşer mi acaba bilgisi olan var mı kanamam filan yok
Evet aynı sağlık ocağında veriyorum 4te çıkıcak bakalımTestlere değil kana güvenmek lazım canım bu arada kanı aynı yerde veriyorsun dimi
Hangi marka test yaptınız
Tamam canım stres yapma dörde az kalmış güzel sonuçlar alırsın inşallahEvet aynı sağlık ocağında veriyorum 4te çıkıcak bakalım
Hemşire aradı şimdi canım sonucum 30 a düşmüş ;(Tamam canım stres yapma dörde az kalmış güzel sonuçlar alırsın inşallah
Cok üzüldüm aynı yerde vermistiniz kanı değil miHemşire aradı şimdi canım sonucum 30 a düşmüş ;(
Evet aynı yerde ne demek oluyo bu acaba kimyasal gebelik miCok üzüldüm aynı yerde vermistiniz kanı değil mi
Öyle gözüküyor maalesef ki canımEvet aynı yerde ne demek oluyo bu acaba kimyasal gebelik mi
Bende yaşadım aynısını canım değer sıfırlanınca adetim başladı.Rabbimden hayırlısı sağlıklızmış demek ki. Hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı evlatlar versin Rabbim bekleyen herkese daha önceki düşüğünüz ne zaman olmuştuHemşire aradı şimdi canım sonucum 30 a düşmüş ;(
Mayısta yapmıştım canım tam da doğum günümde düşmüştüBende yaşadım aynısını canım değer sıfırlanınca adetim başladı.Rabbimden hayırlısı sağlıklızmış demek ki. Hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı evlatlar versin Rabbim bekleyen herkese daha önceki düşüğünüz ne zaman olmuştu
Çok üzüldüm kaç haftalıktıMayısta yapmıştım canım tam da doğum günümde düşmüştü
6 demişti dr. Siz kimyasaldan sonra hamile kalabildiniz mi?Çok üzüldüm kaç haftalıktı