• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 34

badella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar selam adetimden 3 gün önce beta baktırdım 34 çıktı bugün tekrar baktırdım sonuç bekliyorum ama adetim de 2 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı beta düşer mi acaba bilgisi olan var mı :( kanamam filan yok

Kızlar selam adetimden 3 gün önce beta baktırdım 34 çıktı bugün tekrar baktırdım sonuç bekliyorum ama adetim de 2 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı beta düşer mi acaba bilgisi olan var mı :KK43: kanamam filan yok
Test bozuktur belki canım stres yapma yükselmiştir bence

Kızlar selam adetimden 3 gün önce beta baktırdım 34 çıktı bugün tekrar baktırdım sonuç bekliyorum ama adetim de 2 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı beta düşer mi acaba bilgisi olan var mı :KK43: kanamam filan yok
Hangi marka test yaptınız

Testlere değil kana güvenmek lazım canım bu arada kanı aynı yerde veriyorsun dimi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    147,9 KB · Görüntüleme: 54
Hemşire aradı şimdi canım sonucum 30 a düşmüş ;(
Bende yaşadım aynısını canım değer sıfırlanınca adetim başladı.Rabbimden hayırlısı sağlıklızmış demek ki. Hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı evlatlar versin Rabbim bekleyen herkese 🙏 daha önceki düşüğünüz ne zaman olmuştu

Bende yaşadım aynısını canım değer sıfırlanınca adetim başladı.Rabbimden hayırlısı sağlıklızmış demek ki. Hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı evlatlar versin Rabbim bekleyen herkese 🙏 daha önceki düşüğünüz ne zaman olmuştu
Mayısta yapmıştım canım tam da doğum günümde düşmüştü:(

ben de suan malesef kımyasal gebelık yasıyorum cok gecmıs olsun. surec malesef cok uzucu cok yıpratıcı ama en azından yalnız olmadıgınızı bilin. ben ınanıyorum kesınlıkle sağlıklı bır gebelık yaşayacağız. benım de 113den 70 e düşmüştü cumartesı dün sabah kanamam başladı. normal adet gıbı bır tık fazla bır sancı var sadece tekrar beta hcgye bence gerek yok bıraz bekleyın benım de oncekı gunlerde hıc agrım sızım yoktu hatta buna daha cok aglıyordum ne kanamaa var ne baska bısey ınanmak ıstememıstım gebelıgımın kımyasal oldguna

Kaça çıkmıştı betanız benim direk 34 oldu sonra 30 dış gebelik değildir dimi kimyasaldır doktora da gitmedim ama ağrım sızım da yok adeti bekliyorum işte tekrar beta vermem gerekir mi acaba?
17 ile öğrendim 56 -59-77 sonra 7 kasımda 36 ya düştü 9 kasım da adetim başladı doktor adetin 4. Günü gel demişti gittiğimde sıfırlanmıştı ultrasonla baktı kürtaja gerek yok atmışsın baya dedi. Bi doktora gitmenizde fayda var bi ultrasonla bakılsın ne durumda diye

Back
X