• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 33bin

PiandSm

09.09.09 =) Epk.Ek (=
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
1.496
880
123
Herkese merhaba, iyi forumlar...

Beklemediğimiz bir anda adetimin 5 gün gecikmesiyle idrar testi yaptım ve pozitifi gördük. Son adet tarihime göre 5+3'te yaptırdığım kan kahlilinde beta hcg 20bin (evet bildiğiniz 20.000) 5+6da dün yaptırdığım testte 33bin çıktı. Doktor dün karından ultrasonla keseyi gördü embriyo görünmüyor ama ayrılma durumu var gibi dedi. 5 haftalık ve kese 16 mm dedi hemşireye. Bana da kanaman olursa gel deyip gönderdi. Hem adamın tavrı, hem bu beta hcg değerleri hem de kesede ayrılma tehlikesi durumuna hem şaşırdım hem korktum açıkçası. Bu şekilde yüksek değerleri olan var mı aranızda? Bu arada yaklaşık 10-12 gündür özellikle geceleri sancılarım oluyordu ama 2 gündür yok çok şükür.

Kizlarben bisey sorcam lutfen bana yardim edebilirmisiniz ben adetim 2 gun gecti beta hgc degerim 600 cikti sonra iki gun sonra 1500 cikti iki katina sonra baya 12 gun sonra gittigimde 150 bin cikti 2 kat olarak hesapladigimda tam 2 kat artarak gitmis doktor vajinal ultrasonla bakti kalp atisini gosterdi baana neyse 4 gun sonra 4. Gun beta hcgye tekrar bsktirdim 150 bindesabit kalmis doktor 6 hafta 2 gunluk dedi neden artmamis 4. Gun bi bilgisi olan varmi

Kizlarben bisey sorcam lutfen bana yardim edebilirmisiniz ben adetim 2 gun gecti beta hgc degerim 600 cikti sonra iki gun sonra 1500 cikti iki katina sonra baya 12 gun sonra gittigimde 150 bin cikti 2 kat olarak hesapladigimda tam 2 kat artarak gitmis doktor vajinal ultrasonla bakti kalp atisini gosterdi baana neyse 4 gun sonra 4. Gun beta hcgye tekrar bsktirdim 150 bindesabit kalmis doktor 6 hafta 2 gunluk dedi neden artmamis 4. Gun bi bilgisi olan varmi
Eğer kalp atışı duyuldu ve doktor sorun yok dediyse bence takılmayın değerlere. Doktor açıklama yapmadı mı?

Eğer kalp atışı duyuldu ve doktor sorun yok dediyse bence takılmayın değerlere. Doktor açıklama yapmadı mı?
Gorev icin hakkaride yasiyoruz doktor sikintisi var randevu daha dogrusu acilde beta hcg bakildi acil doktoru bence bi sikinti yok dedi haziranin 1 ne randevu bulabildim randevusuzde asla bakmiyolar

Gorev icin hakkaride yasiyoruz doktor sikintisi var randevu daha dogrusu acilde beta hcg bakildi acil doktoru bence bi sikinti yok dedi haziranin 1 ne randevu bulabildim randevusuzde asla bakmiyolar

Canım kese göründükten sonra bir daha beta HCG değerinin önemi kalmıyor. Boş yere baktirmissin. Aklını bulandırma bak klhi bile atıyor masallah

canım hcg değeri ilk dönemlerde yükseliyor sonra sabit kalıyor uzun bir süre ve son dönemde de düşmeye başlıyor doğumla beraber sıfıra yakın hale geliyor senin artık hcg ölçtürmene gerek yok

Beta hcg 20 çıktı adetim 6 gün gecikmişken dün yaptırdım. Doktor takip delim düzenli artıyor mu dedi. Folik asit verdi 3 ayın dolana kadar kullan dedi. Böyle olup da artan var mı... doktor geç döllenme gibi bişey demedi ama ben öyle düşünüyorum.

Beta hcg 20 çıktı adetim 6 gün gecikmişken dün yaptırdım. Doktor takip delim düzenli artıyor mu dedi. Folik asit verdi 3 ayın dolana kadar kullan dedi. Böyle olup da artan var mı... doktor geç döllenme gibi bişey demedi ama ben öyle düşünüyorum.
Arkadasimin ilk ogrendiginde 25 di beta hcg sonra artti 5 bine kadar cikti ama dusuk yapti o malesefki ama olabilir bitaneside yine ogrendiginde 58 di simdi dogurdu bazen gec dollenmeden olabiliyo sıkma canini

Arkadasimin ilk ogrendiginde 25 di beta hcg sonra artti 5 bine kadar cikti ama dusuk yapti o malesefki ama olabilir bitaneside yine ogrendiginde 58 di simdi dogurdu bazen gec dollenmeden olabiliyo sıkma canini
Sağol teşekkür ederim inşallah sorunsuz ilerler :) iki günde 90 olmuş dörde katlamış iyi ilerliyor demişti doktor :)

Back