Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket Beta hcg 31 cıktı yükselir mi?
- Konu Sahibi Busra2705
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- test sonucu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2019
- 292
- 367
- 53
- 32
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Oldumu peki bebeginiz sizinBenim adetim 13 gün geçmişti değerim 33 çıkmıştı. Geç döllenme olmuş yani. Olabilir öyle şeyler. Önemli olan doğru artış göstermesi
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Doğdu şuan 3 aylıkOldumu peki bebeginiz sizin
Yaaa allahim esirgesin maşallah darısı bana insallahDoğdu şuan 3 aylık
İnşallahYükselir inşallah.. Takip et :)
Benimki yükseldi ama kanama başlayınca yeniden düştü sizin insallah öyle olmaz.Benimki kimyasaldiHastaligim 6 gun gecti 3 gün üst üste bu testleri yaptım ve hastaneye gidip tahlil verdim beta hcg 31 cıktı dokto düsük riski yuksek dedi benim gibi olup beta hcg si sonradan yukselen var mı acaba yardımcı olabilirmisiniz?
Anladım çok teşekkür ederim inşallah olmaz sizede çok geçmis olsunBenimki yükseldi ama kanama başlayınca yeniden düştü sizin insallah öyle olmaz.Benimki kimyasaldi
Aynen oyle ya benim bundan oncede lekelenme ile gittigim hastanede vajinal ultrason ile baktilar 3 bucuk 4 haftalik hamileydim dıs gebelik vs dediler normalde bakilmazmıs 6 aydan once asla benim ilkim oldugu ve tecrübem olmadıgı icin birsey demedim insallah bebegimin gunahina girmemislerdir 1 hafta icinde düşük yaptım daha biri emin olmadan düşük ignesi vermişti hangisine inanacagımı şaşırdım artık428 ile bana hamile olma ihtimali var.kendini hamile gibi dusun dikkat et.demisti dr onunla bile hamile dememisti ilginc valla bu drlar
- 7 Aralık 2019
- 2.503
- 2.402
- 133
offf dusuk deme ben 6 haftalik dusurdum ama bendede bakmislardi 5. haftada vajinal. zaten betada duzensiz olunca dustu。bence konu sahibinin bebegi de saglikla gelecek ins insanlari boyle diken uzrrinde koymaninda mantigi yok ne kadar uzulmusturAynen oyle ya benim bundan oncede lekelenme ile gittigim hastanede vajinal ultrason ile baktilar 3 bucuk 4 haftalik hamileydim dıs gebelik vs dediler normalde bakilmazmıs 6 aydan once asla benim ilkim oldugu ve tecrübem olmadıgı icin birsey demedim insallah bebegimin gunahina girmemislerdir 1 hafta icinde düşük yaptım daha biri emin olmadan düşük ignesi vermişti hangisine inanacagımı şaşırdım artık
Haklısınızofff dusuk deme ben 6 haftalik dusurdum ama bendede bakmislardi 5. haftada vajinal. zaten betada duzensiz olunca dustu。bence konu sahibinin bebegi de saglikla gelecek ins insanlari boyle diken uzrrinde koymaninda mantigi yok ne kadar uzulmustur
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
İnşallahYaaa allahim esirgesin maşallah darısı bana insallah♥
- 8 Ekim 2020
- 2.267
- 3.502
- 83
- 30
Büşra hanımın durumunuz nedir ??Hastaligim 6 gun gecti 3 gün üst üste bu testleri yaptım ve hastaneye gidip tahlil verdim beta hcg 31 cıktı dokto düsük riski yuksek dedi benim gibi olup beta hcg si sonradan yukselen var mı acaba yardımcı olabilirmisiniz?♥
Bende aynı durumda sayılırım
gecen ay 01.09.20 de adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım hamileydim. Fakat 08.09 da kanamam geldi kimyasal gebelik geçirmişim. Bu ay da 06.09 de adet olmam gerekiyordu dün test yaptım hamileyim ama 1 gün adet geçikmem vardı ve betam 32 çıktı doktorum kontrol etmemiz lazım dedi tekrar kimyasal olmasından korkuyorum. Adet günü 1 gün geçipte beta düşük olan var mı? Ve sağlıklı bir gebeliklemi sonlandı
Benim adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım beta 15 çıktı pozitif dediler ama sonradan yükselmezse kimyasal yada boş gebelik olabilir dediler bugün adetime 4 gün var yarın tekrar kan vereceğim umarım değerim ikiye katlanırBüşra hanımın durumunuz nedir ??
Bende aynı durumda sayılırım
gecen ay 01.09.20 de adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım hamileydim. Fakat 08.09 da kanamam geldi kimyasal gebelik geçirmişim. Bu ay da 06.09 de adet olmam gerekiyordu dün test yaptım hamileyim ama 1 gün adet geçikmem vardı ve betam 32 çıktı doktorum kontrol etmemiz lazım dedi tekrar kimyasal olmasından korkuyorum. Adet günü 1 gün geçipte beta düşük olan var mı? Ve sağlıklı bir gebeliklemi sonlandı
- 8 Ekim 2020
- 2.267
- 3.502
- 83
- 30
Nasıl çıktı kan tahliliniz ? İnşallah güzel haberler vardırBenim adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım beta 15 çıktı pozitif dediler ama sonradan yükselmezse kimyasal yada boş gebelik olabilir dediler bugün adetime 4 gün var yarın tekrar kan vereceğim umarım değerim ikiye katlanır