Beta HCG 30 düsükmü?

Hayır düşük değil. İki gün sonra en az %60 artması lazım. Aynı yerde aynı saatlerde kan ver canım iki gün sonra.

Yok canım sonuçta pozitif bir değer 5 üstü olduğu için her labaratuvar farklı da çıkabilir sen ik gün sonra tekrar ver kan artış olursa zaten sağlıcakla devam eder inşallah
Labarotuardaki kız bizim 10 la pozitif başlıyor dedi insallah güzel olur canm sonucum tesekkur ederim

Kızlar tüp bebek 5. Gün embriyosu 8. günümdeyim idrarda cok silik cizgi cıkınca kan verdim. 30 cıktı sizce cokmu düşük bu deger cok kaygılandım.
Önemli olan düzenli artış canım en az %60 artması benim 8. Gün 27 10. Gün 44 tü çok üzülmüştüm yine olmadı diye ama şu an 13. Haftadayız çok şükür kendini üzme stres yapma

Önemli olan düzenli artış canım en az %60 artması benim 8. Gün 27 10. Gün 44 tü çok üzülmüştüm yine olmadı diye ama şu an 13. Haftadayız çok şükür kendini üzme stres yapma
Aa 2. Kanda 2 katı olmayıp sonradanmı cıktı canm valla stres oldum simdiden yarin kan vericem 2. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…