Beta-hcg 233.73 ne oluyor?

Kumsal01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2019
7
1
1
28
Merhaba, bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var ben 6 haftalık bebeğimi düşürdüm. Düşürdükten 2 hafta sonra anca gidebildik doktora. Kan aldılar ama maalesef yoğunluktan kan sonucumun çıkması 5 i buluyordu bu yüzden geri dönmek zorunda kaldık. Birde alttan muayene oldum ve aşırı kanamam var.
Bugün e nabız da sonucum çıkmış beta hcg 233.73 olarak görünüyor.
Bilginiz var mı bu ne demek.
Eşimin işi nedeniyle gidemiyorum tek gitmekte istemiyorum psikolojik olarak biraz fazla yıprandım
Bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim 🙏

Değerleriniz yeni dusuyor olabilir gecmis olsun

Bir ay sonra düşüyor benim bir buçuk ay sonra düştü kandan

2 gun sonra tekrar test yapin dusmeye devm ediyorsa zaten daha atilmamistir tam vucuttan

Merhaba, bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var ben 6 haftalık bebeğimi düşürdüm. Düşürdükten 2 hafta sonra anca gidebildik doktora. Kan aldılar ama maalesef yoğunluktan kan sonucumun çıkması 5 i buluyordu bu yüzden geri dönmek zorunda kaldık. Birde alttan muayene oldum ve aşırı kanamam var.
Eşimin işi nedeniyle gidemiyorum tek gitmekte istemiyorum psikolojik olarak biraz fazla yıprandım
Canımn malesef beta değeri bir anda sıfırlanmıyor yavaş yavaş sıfırlanıyor benim değerim 19 gün sonra sıfırlanmastı Haa tabi hemen hamile Kalkan’larda oluyor onu bilemem

Değer bir aya anca düşüyor canm parça kalıp kalmaması önemli değil..

Ama alttan muayene yaptığı sırada temiz olduğunu söylemişlerdi birşey kalmamış demişti 😏
Temizdir doğru ama kanda bir ay bir buçuk ay anca düşüyor hemen düşmez ki bir hafta sonra tekrar git kan ver yavaş yavaş düşer o

Cok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin. En kisa zamanda sağlıklı hamilelik dilerim. Hormonun cikmasi tabi gebelik haftasina gore degismekle birlikte 2 ay gibi bir zamanda cikar diye biliyorum.

Dusuk sonrasi kanamalarda beta boyle cikabiliyor canim kanaman durduktan sonra 0a iner

Cok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin. En kisa zamanda sağlıklı hamilelik dilerim. Hormonun cikmasi tabi gebelik haftasina gore degismekle birlikte 2 ay gibi bir zamanda cikar diye biliyorum.
Amin inşaAllah 🙁 ümitlendim biran ama hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim 🙏

Muayene edildiğinde temiz olduğu söylenmişti
Şuan kanamamın olması beni tedirgin ediyor.
[/QUOTE]
Dusuklerdr siddetli agri ve uzun sureli yogun kanamalar goruluyor zatdn dedigim gibi arada kan verin kontrol edn. Degeriniz 0 olana kadar kan testine devam rabbim hakkimzdan hayirlisini versin herkesin gonlune gore versin ☺

Muayene edildiğinde temiz olduğu söylenmişti
Şuan kanamamın olması beni tedirgin ediyor.
Dusuklerdr siddetli agri ve uzun sureli yogun kanamalar goruluyor zatdn dedigim gibi arada kan verin kontrol edn. Degeriniz 0 olana kadar kan testine devam rabbim hakkimzdan hayirlisini versin herkesin gonlune gore versin ☺
[/QUOTE]
Amin inşaAllah, Allah razı olsun. Hayırlısını nasip etsin Rabb im 🙏

Dusuk sonrasi kanamalarda beta boyle cikabiliyor canim kanaman durduktan sonra 0a iner
Çok uzun kanama olur mu ben çocuğumu düşürdüğümde 3-4 gün ağır kanamam oldu ama alttan muayene olduktan sonra başladı kanamam. Birdaha hamile kalamamanın korkusu başladı bu yüzden

Çok uzun kanama olur mu ben çocuğumu düşürdüğümde 3-4 gün ağır kanamam oldu ama alttan muayene olduktan sonra başladı kanamam. Birdaha hamile kalamamanın korkusu başladı bu yüzden
Canm simdi alttan muayenelerde dusuk yaptigin icin kalan parcalar dusebilir kanaman devam edebilir korkma yani fazlada surmez rabbim insallah tekrar guzel saglikli bir hamilik nasip etsin sana

Beta hormonunun vucuttan atilmasi zaman alir gebelik sonlandigi gibi hormon sonlanmaz. O yuzden degeriniz yuksek cikmistir. Kisa bir surede eski degerine doner

Back