• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 2000 ama kese yok:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavibeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
64
42
38
Merhaba hanımlar. Benim sat 16 kasım. Aralık 11 de yerleşme kanaması yaşadım 2 gün daha sonra adetim 2 gün geçince yani 18 aralıkta idrar testinde pozitif çıktı. Şu an 6+3 haftalık ve beta hcg değerim 2000 ama vajinal ultrasonda bile kese görünmedi. Aşırı gazım var. Ondan da olabilir dedi doktor ama dış gebelikte olabilir. Ortada kese yok. Böyle olupta acaba sonradan sağlıklı gebelik yaşayan var mı? Çok üzgünüm lütfen benzer şeyler yaşayanlar yazabilir mi? . Teşekkür ederim şimdiden.

Doktor tekrar kontrol etmek için bir tarih vermiştir size. Dediği gibi aşırı gazdan da olabilir, çok küçük olduğu için de görünmeyebilir, dış gebelik de olabilir. Birkaç gün içindeki bir kontrolde görünmesi lazım. İçinizi ferah tutun. Rabbim hayırlısını versin.

Doktor tekrar kontrol etmek için bir tarih vermiştir size. Dediği gibi aşırı gazdan da olabilir, çok küçük olduğu için de görünmeyebilir, dış gebelik de olabilir. Birkaç gün içindeki bir kontrolde görünmesi lazım. İçinizi ferah tutun. Rabbim hayırlısını versin.
Perşembe tekrar çağırdı ama içim içimi yiyor. Hayırlısı olsun...

Canim haftasinda gore kucuktur gec dollenme falandir. Cunku benim bes bucuk hafta betam 13.00lerdeydi bi kac gun icinde betan artacaktir o zaman kese rahat sekilde gorunur 🙏

Back