Beta hcg 2000 ama kese görünmedi

queenn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
7
3
1
32
2 gün önce beta hcg 849, bugün (bat tan 4 gün sonra) beta hcg 2001 çıktı ama doktor karından ve vajinal ultrasyondan keseyi göremedi. Progesteron baktı o da 28,6 çıktı. 3 gün sonra tekrar gel dedi. Bu değerlerde kese görünmeyen oldu mu? Dış gebelik ihtimali var mı bilemiyorum.

3000 ile 5000 arası net gözüküyor zaten değer henüz çok erken

3000 ile 5000 arası net gözüküyor zaten değer henüz çok erken
Teşekkür ederim cevabınız için.İlk önce karından baktı göremeyince dış gebelik riski için alttan bakalım dedi öyle deyince çok üzüldüm zaten, alttan bakıncada herhangi dış gebelikle alakalı birşey demedi ama bende sormayı unutmuşum.bir çok insanın karında görünmese bile alttan görünmüş.o yüzden korktum açıkçası

Bence korkacak birşey yok canım sabırla bekle tadını çıkar hamileliğin
Doktorlar korkutmayı çok seviyorlar ne yazık ki çok başıma geldi benim de

Başına gelen olursa ve benim gibi burada araştırmak isterse diye yazmak istedim. Dün beta hcg 2000 çıkmıştı, kese görünmedi, dış gebelik ihtimali falan dediler çok üzülmüştüm. Doktor yarın gel bir daha bakalım demişti.Bu sabah tekrar gittiğimde devlet hastanesinde vajinal ultrasyonla baktı doktor keseye benzeyen birşey var ama emin olmak için 2 gün sonra tekrar gel dedi. Bende dayanamayıp özel bir muayenehaneye gittim. Doktor karından keseyi gördü. 4+5 te ki bir gebeliği görmek için yani küçük gebelikleri görmek için farklı bir cihaz varmış.yani Cihazdan cihaza farkediyormuş kızlar.

benimde adet döngüme göre 5. hafta beta 2800 ama hala kese görünmedi rahmin yanında kese gibi dedi doktor ama emin değil dış gebelik değildir umarım idrardan sonrada hafif pembe kahve bi leke geliyor peçeteye progestan verdi doktorum her ihtimale karşı, son durumunuz nedir sizin

benimde 2800 ama hala kese görünmedi bir de üzerine idrardan sonra peçeteye hafif kahvelik geliyor, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Merhaba mesajınızı şimdi gördüm, kese o günün ertesi günü başka bir doktor tarafından görülmüştü zaten, cihazla alakalı bir durummuş. 5+4 te vajinal usg ile kalp atışını da duyduk. Hamilelikten dolayı bende miyom oluşmuş ve kesenin yanında sıvı birikmesi var.Cuma tekrar kontrol var.inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.

benimde 2800 ama hala kese görünmedi bir de üzerine idrardan sonra peçeteye hafif kahvelik geliyor, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Merhaba benimde durumum şuan aynı beta 2800 bi öncekine göre yükselmiş gözüküyor .direk vajinaldan bakıldı kese gözükmedi ve benimde lekelenmelerim mevcut. Sizin şuan durumunuz nedir acaba

Merhaba benimde durumum şuan aynı beta 2800 bi öncekine göre yükselmiş gözüküyor .direk vajinaldan bakıldı kese gözükmedi ve benimde lekelenmelerim mevcut. Sizin şuan durumunuz nedir acaba
Merhaba 6. Haftada kalp atisini duyduk fakat 8. Haftada maalesef tekrar kalp atisi alamadik zorunlu kurtaj oldum, fakat benim rahmimde perde varmis kalp durmasi o yuzden degil dedi doktorum ama zor bir gebelik olacakti devam etseydi. Vajinal bakinca aslinda gorunuyor kese ama tabi erken daha doktorunuz en dogru yonlendirmeyi yapacaktir kalbinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…