- 7 Mart 2024
- 5
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi hocahanim42
-
Aynisini yazmaya geldim cevap verilmis. Evet normalNormal.
2 günde 2 kat yükselmiş gibi
1. gün 20
3. gün 40
5. gün 80
3 aşağı 5 yukarı böyle olmalı zaten. Sizinki 93 gayet güzel
Gayet güzel ilerliyor stres yapmayınMerhaba adetim gecikmeden gebelik test yaptım pozitif çıktı beta kanda 20 çıktı beş gün sonra tekrar kan testi verdiğimde 93 çıktı normal mi acaba.
Sağlıkla ilerler inşallah stres yapma hayırla gelsinMerhaba adetim gecikmeden gebelik test yaptım pozitif çıktı beta kanda 20 çıktı beş gün sonra tekrar kan testi verdiğimde 93 çıktı normal mi acaba.
Dr bugün 100 un üstüne çıkması gerektiğini söylemişti o yüzden tedirgin oldumSağlıkla ilerler inşallah stres yapma hayırla gelsin
Sağlık ocağında verdim ikisini deAyni merkezdemi verdiniz.adetinize kac gun vardi
Üzülme canım yarın ola hayrola.. Günün kaç gün geçti pekiDr bugün 100 un üstüne çıkması gerektiğini söylemişti o yüzden tedirgin oldumyarın gideceğim Dr a bakalım ne diyecek.
7 günÜzülme canım yarın ola hayrola.. Günün kaç gün geçti peki
Anladım canım geç döllenmedir belki de hemen umutsuzluğa kapılma. Bı yarın git de inşallah güzel bir artış görürsün
Gayet normal ve güzelKızlar peki benimki normalmi çokmu yükselmiş ? Salı günü akşam kan verdim beta 40.6 çıktı perşembe günü sabah erkenden tekrar kan verdim 108 çıktı değerim normalmi ?
İğne etkisi diye düşünüyorumKızlar bende ayın 7 sinde aşılama oldum 5 inde iğne vuruldum
Aşılama gününü saymazsam eğer 8.gün bugün kaset testte ilk 2. Dk da silik çizgi çıktı. Sizce iğne etkisi mi ?
Her türlü beklemeye devam çok teşekkür ederimİğne etkisi diye düşünüyorum
Rica ederim. Ben de bir kez aşılama yaptırdım, aşılamanın 14. Günü test yapmanızı tavsiye ederim. Şimdilik testlerle kendinizi strese sokmayın. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınızHer türlü beklemeye devam çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim tamam beklemeye devamRica ederim. Ben de bir kez aşılama yaptırdım, aşılamanın 14. Günü test yapmanızı tavsiye ederim. Şimdilik testlerle kendinizi strese sokmayın. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?