- 11 Temmuz 2016
- 896
- 853
- 23
- 36
- Konu Sahibi aLoneangeL33
-
canım benim de sonuç aynı cıktı adetime 4 gün var artar mı acaba ?Kızlar yardimci olursaniz çok sevinirim .. Bugün beta HCG kan tahlili verdim sonuç Beta HCG <2 çıktı L L referans 0-10 ???
Bilgisi olan lütfen beni biraz aydinlatabilir mi ?
Simdiden çok teşekür ederim yorum yapacak arkadaşlarıma :)
Artaabilir bilir canım. Olabilir ama olmaya da bilircanım benim de sonuç aynı cıktı adetime 4 gün var artar mı acaba ?
Can'ım peki meraktan soruyorum neye göre 2 çıkar ki ?A
Artaabilir bilir canım. Olabilir ama olmaya da bilir
Benim bi ay 0.08 0,100 1,2 bu ay 2 çıktı ama ne iğne ne hap kullandım bu ay açana tutunmak üzere mi tutunamadı mı diye düşünüyorumNormal bi insanın betasi 6 ya kadar çıkıyor. Arastir kuzum
Doktorun bişey demedimi sağlık ocağına filan sordun muBenim bi ay 0.08 0,100 1,2 bu ay 2 çıktı ama ne iğne ne hap kullandım bu ay açana tutunmak üzere mi tutunamadı mı diye düşünüyorum
Sen gene sor. Bence.Yoo sormadım öZele gidiyordum 1 ay ara verdim bu sırada kendim devlette test yaptırdım o yüzden kimseye sormadım
yani benim hep 0 larda çıkardı belki de umut bekledğim içinYarın tekrar kan var amabana bu beta şu an normal bi insanın ki ile aynıgeliyor
Yukselme olursa gebelik için jinekolog a gidersin
Benimde ilk defa 2 çıktı ve ben bu ay bayağı şeyler yaptım hamile kalmak için ama olmayacak gibi<2 bu arada kızlar bunun başka rakamı 0.100 vs olur ya hani mesela benim 3 ay once 0.24 çıkmıştı. tek 2 mi bu benim sonuc bunu çözemedim ?
Benimde ilk defa 2 çıktı ve ben bu ay bayağı şeyler yaptım hamile kalmak için ama olmayacak gibi
Bugün yarın nasılsa hasta olcağım bekleyelim bakalım ama erken baktırdım yumurtlamadan sonra 9. Gün idi2 bence değil dimi canım hamile kalmak için çok düşük bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?