- 5 Ocak 2016
- 315
- 252
- 23
- Konu Sahibi aLoneangeL33
-
Canım belli ki bebek istiyorsunuz Rabbim hayirli evlatlar versin . Beta normal çıkmış. Erkekler de dahi cikabilen bir değer bu. Betanın 5 6 üstü olması lazım ki dr gebelik desin. Regl geç kaldı mi kaç gün kaldı? Bir de bunları yazarsan yorumlayalim
Bebeğim regl bittikten sonra ilişki olması gerekiyor. Düzensizlik olmuş bu ilaçtan kaynakli. Ve bir de o ilaçların sokturucu özelliği var yani neden vermiş? Enfeksiyon vs icin . Enfeks. Ise nerde ? Oradaki mikropları sokturmek ocin vermiş. Yani için komple temizlenene zor olur. Maydonoz suyu gibi düşün sokturucu ozellikliSağol canım benim tsk ederim. Hayır geçen hafta adet gördüm antibiyotik hap ilaç verdi doktor iltihap vardı 1 ay kullandım geçen hafta bitti adet oldum 12 günüm 13 ünde oldum kanama oldu gece durdu sabah tekrar başladı 3 gün sürdü 4 gün ise aralıklı kahverengi pembe akıntı geldi doktor temiz birsey yok dedi
Bu sadece gebelik var mı yok mu onun tahlili.Eğer gebelik istiyorsanız malesef gebelik yok.Ara kanamalarınız için diğer hormonlarınıza ve ultrasonunuza bakması gerekir doktorun.Kist vs var mı diye.Geçmiş olsun.
Bebeğim regl bittikten sonra ilişki olması gerekiyor. Düzensizlik olmuş bu ilaçtan kaynakli. Ve bir de o ilaçların sokturucu özelliği var yani neden vermiş? Enfeksiyon vs icin . Enfeks. Ise nerde ? Oradaki mikropları sokturmek ocin vermiş. Yani için komple temizlenene zor olur. Maydonoz suyu gibi düşün sokturucu ozellikli
2 günde bir beta yaptir canım benim ilk gebisşlikte 26 çıktı ikinci 130. 26 düşük yaptımSimir testi yapıldı bebeğim iltihap çıktı 1 ay önce antibiyotik verdi fitil yazdı kullandım düzeldi geçen hafta da o ilaçlar dan sonra düzenli adet oldum sadece 1 gün sonra oldum 12 si yerine 13 ünde oldum bu ay ama 3 gün sürdü adetim ve 4 gün ise kahverengi ve pembemsi geldi ara ara sonra bitti canım 2 gün önce .
Bebek istemiyo musunuzŞu an bebek düşünmüyoruz çünkü
2 günde bir beta yaptir canım benim ilk gebisşlikte 26 çıktı ikinci 130. 26 düşük yaptım
Bebek istemiyo musunuz
Zannetmiyorum. Peki şu an hamile olduğunu düşünelim. Kaç haftalik olurdu? Yani son regl tarihin ne zamanSimdilik Hayır canım düşünmüyoruz ama korunmuyorum umarım <2 hamilelik için başlangıç degildir
Zannetmiyorum. Peki şu an hamile olduğunu düşünelim. Kaç haftalik olurdu? Yani son regl tarihin ne zaman
Anladım canımSon Reglm geçen hafta 13unde başladı bi duzensizlik yok bebeğim aynı tarih 3 gün sürdü adet bitimi kahverengi pembe geldi ara ara 4 gün
Gebis değilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?