• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 2 katı artmıyor

bussrraaa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
68
28
18
27
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz ama olmuyordu. Ben adetim 3 gün geciktiğinde evde idrar testi yaptım hiçde bi beklendim yoktu ama çift çizgiyi gördüm hemen hastane kan testi vermeye gittim 8 kasım kan testimin sonucu 279.2 çıktı doktor beni 14 kasımda tekrar kan vermeye çağırdı 14 kasımda sonucum 530 çıktı. Doktor dış gebelik olabilir dedi ve araştırma hastanesine gönderdi. Orda rekrar kan aldılar 560 çıktı doktor muayene etti ve kese içerde dış gebelik değil ama beta hcg istediğimiz seviyede artmıyor 16 kasımda bi daha gel yine beklediğimiz sonucu alamazsak kürtaja alıcaz dedi. Lütfen bana tutunabileceğim bir şey söyleyin lütfeen

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz ama olmuyordu. Ben adetim 3 gün geciktiğinde evde idrar testi yaptım hiçde bi beklendim yoktu ama çift çizgiyi gördüm hemen hastane kan testi vermeye gittim 8 kasım kan testimin sonucu 279.2 çıktı doktor beni 14 kasımda tekrar kan vermeye çağırdı 14 kasımda sonucum 530 çıktı. Doktor dış gebelik olabilir dedi ve araştırma hastanesine gönderdi. Orda rekrar kan aldılar 560 çıktı doktor muayene etti ve kese içerde dış gebelik değil ama beta hcg istediğimiz seviyede artmıyor 16 kasımda bi daha gel yine beklediğimiz sonucu alamazsak kürtaja alıcaz dedi. Lütfen bana tutunabileceğim bir şey söyleyin lütfeen
560 degerle kese gorulmez malesef orda bir karısıklık var. evet degerinzi artmamis dıs gebelik yada kimyasal gibi duruyor ama uzulmeyin boyle oldugu durumlarda genelde diger aarda hemen hamile kalanlar var yani vucut hamilelige hazir gibi oluyor

560 degerle kese gorulmez malesef orda bir karısıklık var. evet degerinzi artmamis dıs gebelik yada kimyasal gibi duruyor ama uzulmeyin boyle oldugu durumlarda genelde diger aarda hemen hamile kalanlar var yani vucut hamilelige hazir gibi oluyor
Alttan muayene oldum doktor kese rahim içinde dedi güzel incelediler

Buraya o kadar çok bunu yazdım ki
Hemen kürtaja gitmeyin başka doktora gidin
Ayni şeyleri yaşadım ama kızım sağlıklı dogdu çok şükür
İkinci gebeligimde kan değeri bile baktirmadim

Arkadaşlar yine ben biliyorsunuz 16 sında hcg artmazsa kürtaja alıcaklardı dün gittin yine eğitim ve araştırma hastanesine ilk yazrığımda yanloş yazmışım araştırmada 14 ü oazartesi değerim 506 y mış yani gün içinde düşmüş dün gittimde 617.8 çıktı yine bekledikleri gibi değil çok ağlayınca doktor gel bidaha bakalım dış gebelik mi diye dedi tekrar alttan muayene etti daha sonra prof yanına gidip geleyim dedi geldiğinde hcg istediğimiz gbi sağlıklı artmıyor ama kese rahim içinde çok güzel bir yere yapışmış dış gebelik değil hatta diğer yumurtalıklarında hamileliğin sağlıklı geçmesi için oluşması gereken sağlıklı zararsız kistlerin bile oluşmuş dedi ama hcg sağlıklı artmıyor cuma günü bi daha gel bidaha bakalım ama artmazsa kürtaj dedi arkadaşlar bişey söyleyin bana lütfen

Eklentiler

• 16686682049077170563553101905668.jpg
    16686682049077170563553101905668.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 353
Sonuç ne oldu acaba kürtaj oldunuz mu
Yok şuan altı haftalığız kürtaj olmadım özel doktora gittim biz bera hcg ye dış hebelik riski oldupunda takip ediyoruz ultrasonda herşey normal haftasına göre gayet iyi 10 gün sonra gel kalp atışına bakalaım dedi 5 aralıkda gidicem herşey o zaman netleşicek

Yok şuan altı haftalığız kürtaj olmadım özel doktora gittim biz bera hcg ye dış hebelik riski oldupunda takip ediyoruz ultrasonda herşey normal haftasına göre gayet iyi 10 gün sonra gel kalp atışına bakalaım dedi 5 aralıkda gidicem herşey o zaman netleşicek
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında inşallah. Rabbim kucağına almayı nasip etsin ♥️

Merhaba, benim de 6 yaşında sağlıklı bir çocuğum var ama sonrasında 3 düşük yaşadım. Son düşükte trizomi 22 çıktı yani bende veya eşimde genetik bir sorun var. Tüp bebek düşünürken bu ay hamile olduğumu öğrendim. Cuma günü randevum var ama hcg değeri beni de endişeye sokuyor. 22 Kasımda hcg 5100 (4+3 hafta), 25 kasımda hcg 8900 ve 29 Kasım yani bugün hcg 10400 civarı. Kanama, lekelenme yok ama umudum da yok. Aynı durumu yaşayan var mı?

Merhaba, benim de 6 yaşında sağlıklı bir çocuğum var ama sonrasında 3 düşük yaşadım. Son düşükte trizomi 22 çıktı yani bende veya eşimde genetik bir sorun var. Tüp bebek düşünürken bu ay hamile olduğumu öğrendim. Cuma günü randevum var ama hcg değeri beni de endişeye sokuyor. 22 Kasımda hcg 5100 (4+3 hafta), 25 kasımda hcg 8900 ve 29 Kasım yani bugün hcg 10400 civarı. Kanama, lekelenme yok ama umudum da yok. Aynı durumu yaşayan var mı?
28 kasım pazartesi kanama ve ağrıyla kadın doğuma gittim kese karondan görünmedi vajinal muane de kesenin bozulduğnu gördük doktor kürtaj dedi salı kürtaj olucakdım ama pazartesi gece 23 ile 1 arası düşük yaptım hayatımda yaşadığım en kötü şeydi Allah kimseye yaşatmasın. Evet küçük bi umudum vardı betahcg güzel yükselmiyordu ama yinede umutluydum. Yinede bu seçeneğede kendimi hazırlamıştım. Sonuna kadar savaştım minik mercimeğimde savaştı ama bu kadar dayanabildik malesef çok üzgün ve eksik hissediyorum.

Back
X