İlk değerden sonra progestan, kan sulandırıcı iğne ve bir ağrı kesici verdi ama ağrılar ara ara devam ediyor. 3 ay önce kürtaj oldum 6+1 de kalbi durduğu için o yüzden daha da korkuyorumDeğerin güzel yükselmiş aslında. Bir an önce doktora git lekelenme için progestan verir gebelik kesinleştikten sonra. Bu değer dış gebelik gibi durmuyor.
İlk değerden sonra progestan, kan sulandırıcı iğne ve bir ağrı kesici verdi ama ağrılar ara ara devam ediyor. 3 ay önce kürtaj oldum 6+1 de kalbi durduğu için o yüzden daha da korkuyorum
Yarın bakacakultrasonda baktı mı?
İnşallahSen içini ferah tut yoktur bir sıkıntı inşallah değerlerin güzel
Karından ultrasonla kese göründü çok küçük olduğunu söyledi normalde göremeyedebilirdik dedi, ilaçlara devam lekelenme sancılar da devam ediyor bakalım inşallah düzgün gider herşeyDoktorunuz ne dedi vajinal ultrasyonla kese gözükür eger baktiysa
Kizlar sonucu sizlerle paylaşmak istedim 23 Ekim akşam kan verdim beta hgc 830 çıktı 25 Ekim'de 1 buçuk gün sonra 1266 çıktı ve bugün 1 hafta oluyor02 Aralık 4093 çıktı sizce normal mi düşük geldi bana ?Değerin güzel yükselmiş aslında. Bir an önce doktora git lekelenme için progestan verir gebelik kesinleştikten sonra. Bu değer dış gebelik gibi durmuyor.
Evet 1000 üstü değerde gorulebiliyo , çok sevindim dış gebelik olmadığına, benim hamileliğimde 3 ay boyunca lekelenme ve ağrı oldu ve üstelik calisiyordum sağlıklı bi bebekse her halükarda tutunur , inşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlat olurKarından ultrasonla kese göründü çok küçük olduğunu söyledi normalde göremeyedebilirdik dedi, ilaçlara devam lekelenme sancılar da devam ediyor bakalım inşallah düzgün gider herşey
Kizlar sonucu sizlerle paylaşmak istedim 23 Ekim akşam kan verdim beta hgc 830 çıktı 25 Ekim'de 1 buçuk gün sonra 1266 çıktı ve bugün 1 hafta oluyor02 Aralık 4093 çıktı sizce normal mi düşük geldi bana ?
Randevum 10 Aralık'ta randevu almak çok zor stresten evde catlicam1 haftadaki artış düşük gibi canım. Şu an ultrasona girsen neymiş ne değilmiş doktor bir şey diyebilir heralde
Randevum 10 Aralık'ta randevu almak çok zor stresten evde catlicam
İnşallah aminEvet 1000 üstü değerde gorulebiliyo , çok sevindim dış gebelik olmadığına, benim hamileliğimde 3 ay boyunca lekelenme ve ağrı oldu ve üstelik calisiyordum sağlıklı bi bebekse her halükarda tutunur , inşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur
Beta takibin yapıldımi?Lekelenmelerim geçmedi ve çamurlaşmaya başladı, acilde ultrasona bakıldı tekrar ama kese görülmedi cihazdan olabilir dendi, olabilir mi sizce? Yoksa düşük başladığı için mi kese görünmüyor artık
Bak bakalım eğer yüksek ise kese gozukmezse bı takip edilmen alzm detaylıBugün 3. Kan testini verdim sonuç bekliyoruz.