BETA HCG 2 GUN ONCE 3.2 BUGUN 0.100 BU NASIL OLUR ???

Eylulceee_

Real Life Action !
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
247
216
33
Cuma gunu ozel bi hastanede beta hcg testi yaptirdim 3.2 cikti 5 gunluk bi gecikme ile doktor negatif ama 2 gun sonra tekrarlayin dedi ve bugun 7 günlük bi gecikme ile baska bi hastanede testi tekrarladik 0.100.. Gec dollenmedir diye umutlanirken yine koca bi negatif.. neden boyle oldu simdi hep en fazla 1 çıkmıştır sonucum ilk defa 3.2 yi gorunce nasilda umutlanmistik.. simdi bu degerin tekrar yukselme umudu varmıdır kizlar??

Kanama başlarsa muhtemelen kimyasal gebelik olabilir. Başlamazsa eğer geç döllenme olabilir

Simdi yukselme ihtimali var diilmi genede cok heyecanliyim icim içime sığmıyor birde farkli hastanede yaptirdim testi bugun deger farkliligi o yüzden de boyle cikmis olabilir mi acaba

Kanama başlarsa muhtemelen kimyasal gebelik olabilir. Başlamazsa eğer geç döllenme olabilir
İnşallah ya adet belirtimde hiç yok bide beni sasirtan 2 gun onceki az da olsa yüksek olan degerin bugun birden dusmesi nasıl boyle olduki anlamadım.. bide gec dollenmeyse yine yukselirmi bu değer

İnşallah ya adet belirtimde hiç yok bide beni sasirtan 2 gun onceki az da olsa yüksek olan degerin bugun birden dusmesi nasıl boyle olduki anlamadım.. bide gec dollenmeyse yine yukselirmi bu değer
Daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Adet gecikmesi falan ?

Simdi yukselme ihtimali var diilmi genede cok heyecanliyim icim içime sığmıyor birde farkli hastanede yaptirdim testi bugun deger farkliligi o yüzden de boyle cikmis olabilir mi acaba
Şimdi 0.100 kesinlikle hamile değilsin demek. Yükselmesi beklenen bir değer değil ama buna takılmayın. Adet olmadıgınız sürece umut vardır test için henüz erken olabilir herşey olabilir. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz peki?

Evet son yumurtlama tarihim 21 aralik gösteriyor takvimde uygulama da yani

Evet son yumurtlama tarihim 21 aralik gösteriyor takvimde uygulama da yani
O uygulamalar tutmuyor ya. Öyle olsaydı hamile olsaydınız testte çıkardı değilseniz de çoktan adet olurdunuz. Bekleyin adet olmazsanız testi tekrarlayın. Hayırlı olur inşallah

3.2 anlamli bir deger değil, o kisma cok takılmayın. 1den fazla gibi düşünmeyin. Anlik olcumlerle değişebilir. Onemli olan 5ten yukari çıkması. Dilerim en hayirli zamanda olur

O uygulamalar tutmuyor ya. Öyle olsaydı hamile olsaydınız testte çıkardı değilseniz de çoktan adet olurdunuz. Bekleyin adet olmazsanız testi tekrarlayın. Hayırlı olur inşallah
Bencede uygulama cokta dogru degil inşallah gec dollenme yada ne bilim biseyler olmustur da bu sefer olur ne diyeyim hayırlı olur inşallah,

3.2 anlamli bir deger değil, o kisma cok takılmayın. 1den fazla gibi düşünmeyin. Anlik olcumlerle değişebilir. Onemli olan 5ten yukari çıkması. Dilerim en hayirli zamanda olur
Çok teşekkür ederim inşallah bekleyecegim kırmızıları görene kadar eger gormezsem 1 kac güne tekrarlicam gene testi

Maalesef bugün regl oldum kizlarBuyuk ihtimalle kimyasal gebelik degerim yuksekten düştü ve sifirlaninca regli oldum off canim cok acıyor artık rabbim bana ve tum isteyenlere geciktirmeden nasip etsin

Maalesef bugün regl oldum kizlarBuyuk ihtimalle kimyasal gebelik degerim yuksekten düştü ve sifirlaninca regli oldum off canim cok acıyor artık rabbim bana ve tum isteyenlere geciktirmeden nasip etsin
Üzülmeyin.. yeni gördüm mesjainizi... Birdahakine hamile kakirisniz İnshaAllah.. gecikince bir iki aya hanilr.kalanlar oluyor.. belki sizdede aynısı olacak.. lütfen uzulmeyinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…