- 6 Ekim 2019
- 247
- 216
- 33
- Konu Sahibi Eylulceee_
-
Simdi yukselme ihtimali var diilmi genede cok heyecanliyim icim içime sığmıyor birde farkli hastanede yaptirdim testi bugun deger farkliligi o yüzden de boyle cikmis olabilir mi acabaAdet olmadıgınız sürece umut vardır adet olmanız gereken günlerde bile yumurtlamış ve döllenmiş olabilir. Hala adet olmazsanız testi tekrarlarsınız 1 hafta sonra. 0.100 yükselmez, doğru soru bu değer yükselir mi değil yani
İnşallah ya adet belirtimde hiç yok bide beni sasirtan 2 gun onceki az da olsa yüksek olan degerin bugun birden dusmesi nasıl boyle olduki anlamadım.. bide gec dollenmeyse yine yukselirmi bu değerKanama başlarsa muhtemelen kimyasal gebelik olabilir. Başlamazsa eğer geç döllenme olabilir
Daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Adet gecikmesi falan ?İnşallah ya adet belirtimde hiç yok bide beni sasirtan 2 gun onceki az da olsa yüksek olan degerin bugun birden dusmesi nasıl boyle olduki anlamadım.. bide gec dollenmeyse yine yukselirmi bu değer
Şimdi 0.100 kesinlikle hamile değilsin demek. Yükselmesi beklenen bir değer değil ama buna takılmayın. Adet olmadıgınız sürece umut vardır test için henüz erken olabilir herşey olabilir. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz peki?Simdi yukselme ihtimali var diilmi genede cok heyecanliyim icim içime sığmıyor birde farkli hastanede yaptirdim testi bugun deger farkliligi o yüzden de boyle cikmis olabilir mi acaba
Evet daha öncede başıma gelmisti gecikme ama hic 1 den fazla beta hcg değeri gormemistim ilk defa 3.2 gordum. Bide son 1 senedir cok duzenlidir adetlerimDaha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Adet gecikmesi falan ?
Evet son yumurtlama tarihim 21 aralik gösteriyor takvimde uygulama da yaniŞimdi 0.100 kesinlikle hamile değilsin demek. Yükselmesi beklenen bir değer değil ama buna takılmayın. Adet olmadıgınız sürece umut vardır test için henüz erken olabilir herşey olabilir. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz peki?
O uygulamalar tutmuyor ya. Öyle olsaydı hamile olsaydınız testte çıkardı değilseniz de çoktan adet olurdunuz. Bekleyin adet olmazsanız testi tekrarlayın. Hayırlı olur inşallahEvet son yumurtlama tarihim 21 aralik gösteriyor takvimde uygulama da yani
Yani arkadaşım yükselir mi bilmem ama çok fazla düşünüp stres yapmak da adeti geciktiriyor.Evet daha öncede başıma gelmisti gecikme ama hic 1 den fazla beta hcg değeri gormemistim ilk defa 3.2 gordum. Bide son 1 senedir cok duzenlidir adetlerim
Bencede uygulama cokta dogru degilO uygulamalar tutmuyor ya. Öyle olsaydı hamile olsaydınız testte çıkardı değilseniz de çoktan adet olurdunuz. Bekleyin adet olmazsanız testi tekrarlayın. Hayırlı olur inşallah
Dogrudur ama iste elde degilki dusunmemek.. keske elimde olsa bi dkk bile dusunmezdimYani arkadaşım yükselir mi bilmem ama çok fazla düşünüp stres yapmak da adeti geciktiriyor.
Çok teşekkür ederim inşallah3.2 anlamli bir deger değil, o kisma cok takılmayın. 1den fazla gibi düşünmeyin. Anlik olcumlerle değişebilir. Onemli olan 5ten yukari çıkması. Dilerim en hayirli zamanda olur
Üzülmeyin.. yeni gördüm mesjainizi... Birdahakine hamile kakirisniz İnshaAllah.. gecikince bir iki aya hanilr.kalanlar oluyor.. belki sizdede aynısı olacak.. lütfen uzulmeyinn..Maalesef bugün regl oldum kizlarBuyuk ihtimalle kimyasal gebelik degerim yuksekten düştü ve sifirlaninca regli oldum off canim cok acıyor artık rabbim bana ve tum isteyenlere geciktirmeden nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?