- 11 Eylül 2020
- 10
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Kadersizarzu
-
5 in üzeri gebelik düşünülür regl zamanı 2 çıka bilir gebelik yok malesefEn son normel şekilde 29 temmuz da adet oldum. Sonra ağustosda 4 gün önceden ağrısız kanamam geldi ve 2 gün sürdü,sonra azaldı. Normelde ağrılı sancım olurdu.Bugün doktora gittim beta hcg 2 değerinde çıktı ve doktorda haftaya da gel kan tahlili yine yapalim dedi,bende acaba hamileyim diye düşünüyorum .Sizce ben hamilemiyim?Birde kollarında ve bacaklarımda aşırı kaşıntı var bu karaciğer kolestası olabilir mi?
Şuan negatif. Haftaya git eger hamlysen değern yükselr zaten..
Değer 2 buna nasıl hamile olabilirsin dedi kiDoktor hamile olabilirsin haftaya gel demişti.umutlandim
5 in altı negatif. Belki artar diyi düşünmüştür.o yüzden haftaya gel demiştir. Haftaya gidersin zaten 5in üzerine çıktıysa pozitiftir. Çkmadıysa negatif.Doktor hamile olabilirsin haftaya gel demişti.umutlandim
Doktor hamile olabilirsin haftaya gel demişti.umutlandim
5 in altı negatif. Belki artar diyi düşünmüştür.o yüzden haftaya gel demiştir. Haftaya gidersin zaten 5in üzerine çıktıysa pozitiftir. Çkmadıysa negatif.
Adetine daha hafta varsa yumurtlama da olabilir. Önceki adetten hamilelik varsa o diğer 2 olmazdı. Heee 2 oldu da yüksilecek diyelim o belirtiler komple psikolojik bu kadar erken belirtiler hayatta olmaz.. 1 haftalık daha yeni döllenme demek ve rahme yerleşme yolunda demek .. Sen o doktoru değiştir benceAdetime daha 2 hafta var bende goguslerimde şişlik,karnimda şişlik, bel ve sırt ağrılarım var ,vajina bölgemde ani hareketle acıma hissi var çok uykum geliyor,kokualra aşırı hassas oldum,az mide bulantılarım var .
2 hafta öncesinden bu kadar belirti yaşayamazsınız piskolojik sizinkisiAdetime daha 2 hafta var bende goguslerimde şişlik,karnimda şişlik, bel ve sırt ağrılarım var ,vajina bölgemde ani hareketle acıma hissi var çok uykum geliyor,kokualra aşırı hassas oldum,az mide bulantılarım var .
Teşekkür ederim .şuan çok üzüldüm umutlanmistimAdetine daha hafta varsa yumurtlama da olabilir. Önceki adetten hamilelik varsa o diğer 2 olmazdı. Heee 2 oldu da yüksilecek diyelim o belirtiler komple psikolojik bu kadar erken belirtiler hayatta olmaz.. 1 haftalık daha yeni döllenme demek ve rahme yerleşme yolunda demek .. Sen o doktoru değiştir bence
Geçen aydan olabilir diye düşündüm doktorda güzel bakmadı galiba.belki psikolojik olabilir dediginiz gibi2 hafta öncesinden bu kadar belirti yaşayamazsınız piskolojik sizinkisi
Belki vardr sadece 2 hafta ve bu değer çok erken hamilelik var demek için .. Sen 1 hafta sonra tekrarla testi.. Önemli olan değerin yükselmesi zaten hemen üzülme. 2 olan değer artabilir deTeşekkür ederim .şuan çok üzüldüm umutlanmistim
Önceki degerleim hep 0 'di ilk defa 2 oldu bu yüzden sevindim dokotrda öyle desi artabilir belki değerlerin yine gel dedi .Insallh vardır çok mutlu olurum inaninBelki vardr sadece 2 hafta ve bu değer çok erken hamilelik var demek için .. Sen 1 hafta sonra tekrarla testi.. Önemli olan değerin yükselmesi zaten hemen üzülme. 2 olan değer artabilir de
Bu kadar stres yapmayın rahat olun inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size ve isteyen herkeseGeçen aydan olabilir diye düşündüm doktorda güzel bakmadı galiba.belki psikolojik olabilir dediginiz gibi
O yüzden şimdi sakin ol ci haftayı bekle. İnşaALLAH artar canm. Belki yeni dölleniyordurÖnceki degerleim hep 0 'di ilk defa 2 oldu bu yüzden sevindim dokotrda öyle desi artabilir belki değerlerin yine gel dedi .Insallh vardır çok mutlu olurum inanin
Bu kadar stres yapmayın rahat olun inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size ve isteyen herkese
Insallh öyledir güzel duanız için teşekkür ederim .O yüzden şimdi sakin ol ci haftayı bekle. İnşaALLAH artar canm. Belki yeni dölleniyordur
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?