Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selamlar.polikistik over hastasiyim bu ay yumurtlama takibi yaptirdim yumurtam gec buyudu 22 mm catladi sari cism yarandi 13 gun gecti ovulasyondan ama beta hcg deyerim 2.52 cikti sizce hamilemiyim
selamlar.polikistik over hastasiyim bu ay yumurtlama takibi yaptirdim yumurtam gec buyudu 22 mm catladi sari cism yarandi 13 gun gecti ovulasyondan ama beta hcg deyerim 2.52 cikti sizce hamilemiyim
insAllah dedigin gibi olur azerbaycandan yaziyorum bu ay ilk defa yumurtam 22 mm oldu sora da kendiliginden catladi ovulasyonun 13 gunu kan degerim 2.52 cikti yukselirmi sizce
2 gun sonra pazar günü yaptırma şansın varsa tekrar yaptır arkadaşım inşallah 2 kat yükselme olur.
Bu değerle gebelik yok maalesef ama belki geç döllenme olursa yükselirse hamilelik oluşabilir inşallah Allah ol emrini verir de nasip olur hamilelik.
2 gun sonra pazar günü yaptırma şansın varsa tekrar yaptır arkadaşım inşallah 2 kat yükselme olur.
Bu değerle gebelik yok maalesef ama belki geç döllenme olursa yükselirse hamilelik oluşabilir inşallah Allah ol emrini verir de nasip olur hamilelik.