İnşallahYükselebilir .. bekleyin ve tekrarlayın inşalalh nasip olur ☺
Gecikme var mı canım?İnşallah
Yok daha reglime var bi 4 ya da 6 gün var. Düzensiz oluyorum daGecikme var mı canım?
Anladım inşallah yükselir bebegin seninledirYok daha reglime var bi 4 ya da 6 gün var. Düzensiz oluyorum da
Bence de yükselebilir burda beta hcg si 1.20 olupta yükselen vardı takip et canım rabim gönlüne göre versinKızlar doktor 4 gün sonra tekrarlayın bu testi dedi? Sizce yükselir mi?
İnşallah ağzından bal damlıyorBenim 2.88 di 4 5 gün sonra ( tam gününü hatırlamıyorum) 90 olmuştu sonra 541 sonra..kızım 7 aylık şuan
inşallah seninle öyle olur ❤
Baktırdın mıİnşallah ağzından bal damlıyor
7.06 çıktı canımBaktırdın mı
Hayırlı olsun canım sen çatlatma iğnesi falan kullandınmı kendiliğindenmi oldu bende pazartesi baktırdım 2 çıktı değerim daha adette olmadım ama işte femera+ovitrelle kullandım acaba iğne etkisimi seni görünce bi umut oldun bana acaba benimde yükselirmi iğneye rağmen geç döllenme olurmuki7.06 çıktı canım
Yok canım ben iğne vurulmadım.Hayırlı olsun canım sen çatlatma iğnesi falan kullandınmı kendiliğindenmi oldu bende pazartesi baktırdım 2 çıktı değerim daha adette olmadım ama işte femera+ovitrelle kullandım acaba iğne etkisimi seni görünce bi umut oldun bana acaba benimde yükselirmi iğneye rağmen geç döllenme olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?