Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahYükselebilir .. bekleyin ve tekrarlayın inşalalh nasip olur ☺
Gecikme var mı canım?İnşallah![]()
Yok daha reglime var bi 4 ya da 6 gün var. Düzensiz oluyorum daGecikme var mı canım?
Anladım inşallah yükselir bebegin seninledirYok daha reglime var bi 4 ya da 6 gün var. Düzensiz oluyorum da
Bence de yükselebilir burda beta hcg si 1.20 olupta yükselen vardı takip et canım rabim gönlüne göre versinKızlar doktor 4 gün sonra tekrarlayın bu testi dedi? Sizce yükselir mi?
İnşallah ağzından bal damlıyorBenim 2.88 di 4 5 gün sonra ( tam gününü hatırlamıyorum) 90 olmuştu sonra 541 sonra..kızım 7 aylık şuan
inşallah seninle öyle olur ❤
Baktırdın mıİnşallah ağzından bal damlıyor![]()
7.06 çıktı canımBaktırdın mı![]()
Hayırlı olsun canım sen çatlatma iğnesi falan kullandınmı kendiliğindenmi oldu bende pazartesi baktırdım 2 çıktı değerim daha adette olmadım ama işte femera+ovitrelle kullandım acaba iğne etkisimi seni görünce bi umut oldun bana acaba benimde yükselirmi iğneye rağmen geç döllenme olurmuki7.06 çıktı canım![]()
Yok canım ben iğne vurulmadım.Hayırlı olsun canım sen çatlatma iğnesi falan kullandınmı kendiliğindenmi oldu bende pazartesi baktırdım 2 çıktı değerim daha adette olmadım ama işte femera+ovitrelle kullandım acaba iğne etkisimi seni görünce bi umut oldun bana acaba benimde yükselirmi iğneye rağmen geç döllenme olurmuki