• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg >2.30

pcosluamaumutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
50
21
3
22
Merhaba, hayırlı Ramazanlar..
Adete 8 gün kala beta hcg 2.30 çıktı, 10 gün kala aşırı iştah ateş basması bol bol kasık ağrısı çektim buna istinaden kan tahlili yaptırdım ve tabi sonuç negatif şuandada adet tarihime 4 gün var, bu şekilde olup sonrasında pozitif görenler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum🩷

Adete 8 gün kala beta hcg 2.30 çıktı, 10 gün kala aşırı iştah ateş basması bol bol kasık ağrısı çektim buna istinaden kan tahlili yaptırdım ve tabi sonuç negatif şuandada adet tarihime 4 gün var, bu şekilde olup sonrasında pozitif görenler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum🩷
4 gun kalmis erken gebelik testi denedinizmi hic varsa belki cikar

Yani varsa yukselme olmustur tabi ama evet testte cikmaz buyuk ihtimal bi kac gun daha bekle tekrar kan ver madem

adet gecikirse mi yapayım yoksa bi kaö gün önce çıkar mı ne yapmalıyım sizce siz ne zaman yaptırmıştınıx
Her gebelikte değişiyor beta değeri regl gününüzü bekleyip yapsanız daha garanti olur ama benim gibi sabırsızlanıyorssnız regle 2-3 gün kala çıkma ihtimali yüksek oluyor

Her gebelikte değişiyor beta değeri regl gününüzü bekleyip yapsanız daha garanti olur ama benim gibi sabırsızlanıyorssnız regle 2-3 gün kala çıkma ihtimali yüksek oluyor
Fakat erken test yaptırınca da kimyasal gebelik olursa farkına varıyorsunuz erken test yapıldığı için,o da umut kırıcı oluyor tercih sizin🌸
Evet bekleyeceğim eğer adet olmazsam öyle yaptırırım bende kimyasal gebelik geçirdim 3 yıl önce değerim 4,88lerdeydi adet gününden 4 gün önce sonra iki gün sonra 1.16 ya düştü 13 gün kanamam olmuştı erken öprenmekte cidden iyi değil ama işte sabırsızlık heyecan Allah gönüllerimize ferahlık versin

Merhaba canim benim adete 4 gun kala kanda degerim 4 cikti tam adet gunu 57 cikti sitrese girme adetin 1 2 gun gecsin tekrar kan ver ama once idrar testi yap

Back
X