• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg <2.30

peonia

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
231
108
303
32
Merhaba hanımlar benim kafama takılan birşey var ben 9unda lh testinde piki gördüm ondan 8 gün sonra yani ayın 17 sinde acilde antibiyotik kullanmam gerekti bi de gebelik isteyim gitmişken dedim. Hcg <2.30 çıktı. Yani 2.30 dan küçük. Şimdiye kadar hep <0.100 çıkardı. Laboratuvarın hassasiyetinden falan mı bu fark kaynaklanıyor acaba. Yoksa yükselme mi oluyor az da olsa. Forumda da <2.30 yazan bi çok kişinin gebelikle sonuçlanmamış gibi görüyorum ama bu konu hakkında bilgisi olan var mı bu 2.30 neyin nesidir niye bu rakam testlerde böyle sık karşılaşılıyor

Merhaba hanımlar benim kafama takılan birşey var ben 9unda lh testinde piki gördüm ondan 8 gün sonra yani ayın 17 sinde acilde antibiyotik kullanmam gerekti bi de gebelik isteyim gitmişken dedim. Hcg <2.30 çıktı. Yani 2.30 dan küçük. Şimdiye kadar hep <0.100 çıkardı. Laboratuvarın hassasiyetinden falan mı bu fark kaynaklanıyor acaba. Yoksa yükselme mi oluyor az da olsa. Forumda da <2.30 yazan bi çok kişinin gebelikle sonuçlanmamış gibi görüyorum ama bu konu hakkında bilgisi olan var mı bu 2.30 neyin nesidir niye bu rakam testlerde böyle sık karşılaşılıyor
Merhaba. Benim gebe değilken birçok beta hcg tahlilim sıfırla 10 arası çıktı. Drların hepsi bu anlamsız yani negatif dedi.

çünkü adet sonrası dönemde çıkması normal benimde hep 1.20 çıkıyo. kadın vucudunda az miktarda olsa hvg kendiliğinden üretebiliyo bu yüzden referans aralığı 0 ila 5arasında. 5e kadar vucudun kendi ürettigi norma hormonal dalgalanma. yani kesinlikle negatif sizin değer

Ne zaman beta isteseler negatif olsa 2.50 felan cikar yada <2 yazar hic 0.10 felan gormedim.2 olmasi negatif demek onemsencek bisey degil

5 yıldır evliyim defalarca test yaptırdım 0.100 yazıyordu benim her zaman o yüzden anlayamadım acaba yükselme mi var diye bi an aklıma geldi araştırınca negatif olduğunu anlamıştım aslında sadece bu sonuçlardaki farklılık neden diye merak etmiştim sanırım laboratuvarların sonucu yazım şeklindeki farklılık. teşekkürler

5 yıldır evliyim defalarca test yaptırdım 0.100 yazıyordu benim her zaman o yüzden anlayamadım acaba yükselme mi var diye bi an aklıma geldi araştırınca negatif olduğunu anlamıştım aslında sadece bu sonuçlardaki farklılık neden diye merak etmiştim sanırım laboratuvarların sonucu yazım şeklindeki farklılık. teşekkürler
Birde kadinlar hafifte olsa bu hormon bulunurmus adet donemine yakin daha yuksek olabilirmis ondan da olabilir

Kizlar benimde yumurtlamanin üzerinden 9 gun gecti bugun test yaptim 2 cikti adete 8 gun var daha sizce degerim yükselirsin
Gecen ayda adete 1 gün kala yapmıştım 2 çıkmıştı ertesi gün adet olmuştum ama şimdi 8 gün var adete böyle olupta degeri yükselen var mı

Kizlar benimde yumurtlamanin üzerinden 9 gun gecti bugun test yaptim 2 cikti adete 8 gun var daha sizce degerim yükselirsin
Gecen ayda adete 1 gün kala yapmıştım 2 çıkmıştı ertesi gün adet olmuştum ama şimdi 8 gün var adete böyle olupta degeri yükselen var mı
tekrar test yaptırdınız mı gelişme var mı?

Durumum senden farkli ama hcg hakkinda fikir olsun diye soyluyorum. Dis gebelik sonucunda betam 50de cakili kalmisti bi sure doktorumda anlam verememisti en son baska bi doktorla istisare edip benim negatif dogal betamin bu olduguna karar kilmislardi 😄 ilginc ama olabiliyomus

Back