• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 2.00 hamile oldugunu ogrenen varmi?

Besttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
201
51
28
29
Merhaba kızlar adetime 8 gün varken lekelenmem ve hafif kanamam oldu beta baktırdım 2.00 cikti oncekilerde 1.2 veya 0.1 falan cikiyordu. Negatif biliyorum ama adete 8 gun vardi acaba yuselme yasayan oldumu merak ediyorum. Bugun adet gunum bel agrisindan kivraniyorum adete 1 hafta kala kasık ve gogus agrim olurdu onlarda yok sadcee bel.. Son olarak erken gebelik testi yaptim 2 gun once aşırı silik zor görülen bi golge cizgi goruyorum ama kaset testte bisi cikmadi. Cok uzun oldu ama gelinde bi mahbbet edek😘

bence iki gun sonra tekrar test yapin varsa koyulasma olacaktir artabilecek bir değer cikmis ben olmadigi zaman baktirdigimda 0.100 çıkıyor hep 😌

Merhaba kızlar adetime 8 gün varken lekelenmem ve hafif kanamam oldu beta baktırdım 2.00 cikti oncekilerde 1.2 veya 0.1 falan cikiyordu. Negatif biliyorum ama adete 8 gun vardi acaba yuselme yasayan oldumu merak ediyorum. Bugun adet gunum bel agrisindan kivraniyorum adete 1 hafta kala kasık ve gogus agrim olurdu onlarda yok sadcee bel.. Son olarak erken gebelik testi yaptim 2 gun once aşırı silik zor görülen bi golge cizgi goruyorum ama kaset testte bisi cikmadi. Cok uzun oldu ama gelinde bi mahbbet edek😘
benım de hep 0 ve 1 cıkardı. gecen ay bhcg sıfırlandı artık tabı dogumdan sonra genel kontrolde 2 cıkmıstı. 2 onemlı bı sayı degıl de senın o 2 den zıyade daha adetine var olması umıt vaadediyor:) bence bekleyip bı ıdrar testınde dene.yumurtlama gununu tam bılmıyorsan adet olmayı bekle . :)

4 ile öğrenmiştim ben inşallah artış olur ama kan testini tekrarlayın net sonucu verir size

Kızlar ayrı konu açmak istemedim. Yumurtlama gününden sonra akintiniz oluyor mu?

Maalesef benimde adetime 8 9 gün varken beta baktirmistim 2 çıkmıştı. Bat tarihinden 1 gün önce kırmızıları gördüm

bence iki gun sonra tekrar test yapin varsa koyulasma olacaktir artabilecek bir değer cikmis ben olmadigi zaman baktirdigimda 0.100 çıkıyor hep 😌
Erken gebelik testi yapmistim birkac gun once hayal meyal vi cizgi var fotigrafta asla belli olmuyo atmadim o yuzden ama kaset testte negatif cikiyo adetim 1 gun gecti beklemedeyim ayin 27sinde lekelenmem olmustu doktor ara kanama dedi belkide erken adet oldum bilmiyorum 28inde betaya baktirmistim belkide lekelenmeden dolayi 2.00 cikti yani hicbir fikrim yok dediginiz gibi hep 0.10p 1.2 falan cikiyordu benimde

Maalesef benimde adetime 8 9 gün varken beta baktirmistim 2 çıkmıştı. Bat tarihinden 1 gün önce kırmızıları gördüm
Bat 1 gun gecti ne gogus agrisi ne kasık agrisi hicbirsy yok nirmalde 1 hafta onceden baslardi

benım de hep 0 ve 1 cıkardı. gecen ay bhcg sıfırlandı artık tabı dogumdan sonra genel kontrolde 2 cıkmıstı. 2 onemlı bı sayı degıl de senın o 2 den zıyade daha adetine var olması umıt vaadediyor:) bence bekleyip bı ıdrar testınde dene.yumurtlama gununu tam bılmıyorsan adet olmayı bekle . :)
Yumurtlama 21 haziran
27 haziran 1 gun kanama 4 gun kahverengi lekelenme. 28 haziran test 2.00 kafalar duman 🤣

Ben varım 😁
İlk kızımın tüp tedavisinde doktor transferden sonraki 7.gun bazı hormon testleri istemisti. Ben doktordan habersiz beta da baktırdım. 0.49 gibi bir değer çıkmıştı 1 bile değil siz düşünün. 5 gün sonra asıl test günümde nasıl olsa tutmadı diyerekten testi bile geç saatte verdim 240 değeri çıkmıştı 😂
Şok olduk tabi eşimle 7 sene sonra gelen mucizemizdi 🥰 inşallah sizin içinde hayırlı güzel sonuçlar olur 🤲🏻❤️

Ben varım 😁
İlk kızımın tüp tedavisinde doktor transferden sonraki 7.gun bazı hormon testleri istemisti. Ben doktordan habersiz beta da baktırdım. 0.49 gibi bir değer çıkmıştı 1 bile değil siz düşünün. 5 gün sonra asıl test günümde nasıl olsa tutmadı diyerekten testi bile geç saatte verdim 240 değeri çıkmıştı 😂
Şok olduk tabi eşimle 7 sene sonra gelen mucizemizdi 🥰 inşallah sizin içinde hayırlı güzel sonuçlar olur 🤲🏻❤️
Masallah darisi basima insallah😍

Benimde adetime 9 gün varken 2.30 çıktı adetime 1 gün kala evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün hastenede kan verdim 157 çıktı hamile olabilirsin

Ben varım 😁
Selamlar,öncelikle evlatlarınızı allah bağışlasın.Doktorunuzun sizden istediği hormonları hatırlayabiliyormusunuz acaba ve 7.gün sonuclarınıza göre ilaç tedavisi yeniledi mi,cevaplarsanız vok memnun olurum 🙏

Back