beta hcg 2,0

bu bekleme süresi yokmu ya hamilemiyim acaba bekle cinsiyeti ne bekle doğumu bekle valla inşallah hamileyimdir doğsun onu poposundan vurcam eşşek sıpası
Bi doğsun inşallah ısırcam bendegüzel telaşlar ama ah bi de sabredebilsek. Değer iki katına çıktı mı, kalp atışı kesesi cinsiyeti derken doğuruyoruz zaten

Negatif canım, 5 ve üstü olmasi lazım

Merhaba canım bekle biraz daha bende senin gibi adetime 10 gün kala yapmıştım kan testi benim de 2 çıkmıştı dr um bi anlamı olmadığını söyledi ama kontrole gittiğimde rahim duvarın kalınlaşmış yumurtlamadan dedi. Sonuç hamileymişim Dilerim rabbim gönlüne göre verir. Hayırlı haberler alırsın

Arkadaşlar merhaba bende birşey sormak istiyorum. adetim 1 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım sonuç 194 çıktı sizce düşük mü değer? 1 düşüğüm var yine bişey olacak diye çok korkuyorum

Değer iyi canım önemli olan 2 günde 2 katı artması

Benimde tam adet olacağım gün 194 çıkmıştı korkma bişey olmaz sen sadece dikkat et oturmana kalkmana çok hareket etme ilk 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…