- 1 Şubat 2017
- 94
- 36
- 31
- Konu Sahibi EfCankrsln
rabbim senin bebeğinide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etssin inşallaaahhh. cinsiyeti ne :)İnşallah canım bi meyveniz olucaktır :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim senin bebeğinide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etssin inşallaaahhh. cinsiyeti ne :)İnşallah canım bi meyveniz olucaktır :)
Amin canım inşallah . cinsiyetimiz kız canımrabbim senin bebeğinide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etssin inşallaaahhh. cinsiyeti ne :)
allah bağışlasın :)Amin canım inşallah . cinsiyetimiz kız canım
Bi doğsun inşallah ısırcam bendegüzel telaşlar ama ah bi de sabredebilsek. Değer iki katına çıktı mı, kalp atışı kesesi cinsiyeti derken doğuruyoruz zatenbu bekleme süresi yokmu ya hamilemiyim acaba bekle cinsiyeti ne bekle doğumu bekle valla inşallah hamileyimdir doğsun onu poposundan vurcam eşşek sıpası
Negatif canım, 5 ve üstü olmasi lazımMerhaba benim bi sorum olacak kızlar. Benim son adet tarihim 25 Ocak. Ben bugün dayanamayıp kan testi verdim sonuç 2,0 çıktı. Bu nedir acaba Referans değerleri 0-5 diyo benim 2,0 çıktı. Yanıtlarınız için şimdiden çook teşekkürler.
Merhaba canım bekle biraz daha bende senin gibi adetime 10 gün kala yapmıştım kan testi benim de 2 çıkmıştı dr um bi anlamı olmadığını söyledi ama kontrole gittiğimde rahim duvarın kalınlaşmış yumurtlamadan dedi. Sonuç hamileymişim Dilerim rabbim gönlüne göre verir. Hayırlı haberler alırsınMerhaba benim bi sorum olacak kızlar. Benim son adet tarihim 25 Ocak. Ben bugün dayanamayıp kan testi verdim sonuç 2,0 çıktı. Bu nedir acaba Referans değerleri 0-5 diyo benim 2,0 çıktı. Yanıtlarınız için şimdiden çook teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba bende birşey sormak istiyorum. adetim 1 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım sonuç 194 çıktı sizce düşük mü değer? 1 düşüğüm var yine bişey olacak diye çok korkuyorum
Benimde tam adet olacağım gün 194 çıkmıştı korkma bişey olmaz sen sadece dikkat et oturmana kalkmana çok hareket etme ilk 3 ayArkadaşlar merhaba bende birşey sormak istiyorum. adetim 1 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım sonuç 194 çıktı sizce düşük mü değer? 1 düşüğüm var yine bişey olacak diye çok korkuyorum
Konu çok eski konudaki kişiler doğum yapmış bileSonuç ne oldu canım
Peki sende varmı birseylerKonu çok eski konudaki kişiler doğum yapmış bile
Bende yok malesefPeki sende varmı birseyler
Çok erken yaptırmışsin burda biri vardı 1 hafta önce negatif görüp 1 hafta sonra pozitif gören dün denk geldim konusunaPeki sende varmı birseyler
Peki sende varmıKonu çok eski konudaki kişiler doğum yapmış bile
İnşallah öyledir bugünde erken gebelik testi aldım eczaneden yaptım yok cikti 5 gün var adetimeÇok erken yaptırmışsin burda biri vardı 1 hafta önce negatif görüp 1 hafta sonra pozitif gören dün denk geldim konusuna
Sonuç ne olduselam arkadaşlar 22 eylül de aşılama oldu 1 n de test yaptırdım 2 çıktı 6 sına kadar yükselirmi
Erken daha gecikmeyi bekle derimPeki sende varmı
İnşallah öyledir bugünde erken gebelik testi aldım eczaneden yaptım yok cikti 5 gün var adetime
Sizin varmi peki bebisErken daha gecikmeyi bekle derim