beta hcg 2,0

Canım ben 3 sene uğraştım ve nundan önce 2 düşüğüm oldu bu 3. Hamileliğim ama çok şükür sağlıklı ilerliyıruz bu defa
ayyy rabbim korusun inşallh sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. benim dha bu ilk denemem 5 aylık evliyiz

ayyy rabbim korusun inşallh sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. benim dha bu ilk denemem 5 aylık evliyiz
Amin canım . oyyy daha çok cicisiniz :) inşallah gönlünden geçen olur sıkma canını olur elbet daha çok yeni başlamışsınız denemeye zaten hemen ilk denemede hamile kalmak şans işi gibi birşey ferah tut içini canım :)

bi arkadaşım yanlışlıkla ilk ay hamile kaldı nasıl kalıyolarsa bide yanlışlıkla yani

bi arkadaşım yanlışlıkla ilk ay hamile kaldı nasıl kalıyolarsa bide yanlışlıkla yani
Ayyy hiç sorma kuluçkaları sağlam heralde en sinir olduğumda şu ayda hamile kalmayı planlıyorum deyip tamda pat diye o ayda hamile kalanlara çok sinir oluyorum niyeyse

Ayyy hiç sorma kuluçkaları sağlam heralde en sinir olduğumda şu ayda hamile kalmayı planlıyorum deyip tamda pat diye o ayda hamile kalanlara çok sinir oluyorum niyeyse
maşallah onlar iyiler ya biz mi beceremiyoruz ne biliyim vücudumuzun neyi eksikse onlardn benim daha belli değilde bakalım meraktan errrkenden gittim kan verdim deli gibi

maşallah onlar iyiler ya biz mi beceremiyoruz ne biliyim vücudumuzun neyi eksikse onlardn benim daha belli değilde bakalım meraktan errrkenden gittim kan verdim deli gibi
Bende ilk 5 aylık evliyken korunmayı bırakmıştım her ay iki kez kan veriyodum merakla seni çok iyi anlıyorum :)

Benim adetimden 10 gün önce 0.38 çıktı. Adet günümü 2 gün geçince tekrarladım 550 çıktı. Hakkımızda hayırlısı olsun

insan merak ediyor ya ne kadar kafamdan atmaya çalışsamda sürekli aklıma bişeyler geliyo :)
Bende aklımdan çıkaramıyodum ne zaman ki kendimi birşeylerle uğraşmaya kalktım o zaman hamile kaldım hep beklemediğim anlarda hamile kalıyodum buda öyle olmuştu rahat olsun kafan canım

Canım cok erken vermişsin 10 gün varken cıkmıyo ne yazık ki. Gününü bekle ve ilaç filan kullanma yine de hamile olabilirsin. Bende senin gibi acele ettim evliliğimin ilk ayında hemen gidip kan verdim 0 cıktı hamileymişim meğer( düşük oldu gerçi) şimdi de hamileyim üç gün kala kan verdim de 22 cıktı. Yani sabır gerek zor da olsa.

Bende aklımdan çıkaramıyodum ne zaman ki kendimi birşeylerle uğraşmaya kalktım o zaman hamile kaldım hep beklemediğim anlarda hamile kalıyodum buda öyle olmuştu rahat olsun kafan canım
herkes aynı şeyi söylüyor varya kafamı dağıtmam lazım eşimde bunalacak

bu bekleme süresi yokmu ya hamilemiyim acaba bekle cinsiyeti ne bekle doğumu bekle valla inşallah hamileyimdir doğsun onu poposundan vurcam eşşek sıpası

Canım benim sat 23 ocak kendimi hamile gibi hissedip 21 ocakta gittim kan verdim degerim 2.3 çıktı negatif yani aynı moral bozukluğunu yaşadım sonra dedimki ne yapalım nasip ama sonra reglim bittikten sonra 2 günde bir birlikte olduk suan bata tam 1 hafta var hamileyim hemde bata 11 gün kala mucize gibi öğrendim bence olmadı deyip moral bozup denemeyi sakin bırakmayın. Gerçi dün baktirdim hcg 132 çıktı artışı güzel olmuş inşallah hep güzel gider ve guzel sonuçlanır. .

herkes aynı şeyi söylüyor varya kafamı dağıtmam lazım eşimde bunalacak
Aynen canım kesinlikle bunu çocuk için değilde kafana eşinle geçireceğin romantik bi gün olarak sabitle kafana insan kendini şartlandırınca olmuyor çünkünbende inanmıyordum ama kendim yaşayınca öyle olduğuna inandım :)

ayyy süper ya gerçekten böyle şeyler duyunca içim rahatlıyor gerçekten

odaklanmamak lazım işte süpriz gibi olmalı sonuçta sevdiğim adamla evliyim 5 yıl hep bu günleri bekledik allah eşimi bana nasp ettiyse bi yavruda nasip eder inşallah :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…