beta hcg 2,0

EfCankrsln

Ne yaparsan yap Aşk ile yap :)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
94
36
31
Merhaba benim bi sorum olacak kızlar. Benim son adet tarihim 25 Ocak. Ben bugün dayanamayıp kan testi verdim sonuç 2,0 çıktı. Bu nedir acaba Referans değerleri 0-5 diyo benim 2,0 çıktı. Yanıtlarınız için şimdiden çook teşekkürler.

Sonuç 2,0 negatif oluyo canım

Hamile değilsin demek canım. En az 5 olması gebelik sayılıyor. Muhtemelen henüz yumurtlama dönemindesindir. Gebelik olsa bile bu kadar erken çıkması imkansız yani. Adet günün geçerse testi tekrarlarsın :)

Hamile değilsin demek canım. En az 5 olması gebelik sayılıyor. Muhtemelen henüz yumurtlama dönemindesindir. Gebelik olsa bile bu kadar erken çıkması imkansız yani. Adet günün geçerse testi tekrarlarsın :)
Meraktan dolayı bu kadar acele yaptım bide moralim bozuldu . Peki hamile olmayan bi insanda 2,0 çıkması normalmi :)

Meraktan dolayı bu kadar acele yaptım bide moralim bozuldu . Peki hamile olmayan bi insanda 2,0 çıkması normalmi :)

5in altındaki tüm değerler normal kabul ediliyor canım. Benden sana tavsiye, idrarda pozitif görmeden kan testi yaptırma insanin daha çok morali bozuluyor kan testinde. Hayırlı zamanda nasip olsun inşallah sana da :)

Normal canım bende bi kere adetime 10 gün kala test yaptırmıştım 2.8 çıkmıştı umutlanmistim belki değer artar diye ama adet oldum. İnşallah sen adet olmazsin geç döllenme olur

5in altındaki tüm değerler normal kabul ediliyor canım. Benden sana tavsiye, idrarda pozitif görmeden kan testi yaptırma insanin daha çok morali bozuluyor kan testinde. Hayırlı zamanda nasip olsun inşallah sana da :)
aminn canımm. daha bu ay ilk denemeydi 5 aylık evliyiz henüz :)

Sen adet zamanınına kadar 1 gün arayla eşinle birlikte ol değerlendir yani güblerini ihtimallere bırakma canım rabbim hhayırlısını versin inşaallah
adetten 2 gün önce hamile kalanlar var ya şimdi baktımda.çok değişiiikkk demekki yumurta çtlamayabiliyo o zamana kadarda

adetten 2 gün önce hamile kalanlar var ya şimdi baktımda.çok değişiiikkk demekki yumurta çtlamayabiliyo o zamana kadarda
Evet canım öyle olanlarda var benim mesela adetim biter bitmez çatlamış yumurtam ama geç döllenme olmuş yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…