- 1 Şubat 2017
- 94
- 36
- 31
-
- Konu Sahibi EfCankrsln
Sonuç 2,0 negatif oluyo canımMerhaba benim bi sorum olacak kızlar. Benim son adet tarihim 25 Ocak. Ben bugün dayanamayıp kan testi verdim sonuç 2,0 çıktı. Bu nedir acaba Referans değerleri 0-5 diyo benim 2,0 çıktı. Yanıtlarınız için şimdiden çook teşekkürler.
ama daha adetime 10 gün varSonuç 2,0 negatif oluyo canım
O zaman biraz daha bekle canım adetin geçince tekrar bak değişebilir çünkü geç döllenme olabilirama daha adetime 10 gün var
Meraktan dolayı bu kadar acele yaptım bide moralim bozuldu . Peki hamile olmayan bi insanda 2,0 çıkması normalmi :)Hamile değilsin demek canım. En az 5 olması gebelik sayılıyor. Muhtemelen henüz yumurtlama dönemindesindir. Gebelik olsa bile bu kadar erken çıkması imkansız yani. Adet günün geçerse testi tekrarlarsın :)
Ayın 7sinde doktora gittim çatlamamış yumurtan var demiştiO zaman biraz daha bekle canım adetin geçince tekrar bak değişebilir çünkü geç döllenme olabilir
Meraktan dolayı bu kadar acele yaptım bide moralim bozuldu . Peki hamile olmayan bi insanda 2,0 çıkması normalmi :)
Normal canım bende bi kere adetime 10 gün kala test yaptırmıştım 2.8 çıkmıştı umutlanmistim belki değer artar diye ama adet oldum. İnşallah sen adet olmazsin geç döllenme olurMeraktan dolayı bu kadar acele yaptım bide moralim bozuldu . Peki hamile olmayan bi insanda 2,0 çıkması normalmi :)
inşallah canımm. daha sonra hamile kaldın mı pekiNormal canım bende bi kere adetime 10 gün kala test yaptırmıştım 2.8 çıkmıştı umutlanmistim belki değer artar diye ama adet oldum. İnşallah sen adet olmazsin geç döllenme olur
aminn canımm. daha bu ay ilk denemeydi 5 aylık evliyiz henüz :)5in altındaki tüm değerler normal kabul ediliyor canım. Benden sana tavsiye, idrarda pozitif görmeden kan testi yaptırma insanin daha çok morali bozuluyor kan testinde. Hayırlı zamanda nasip olsun inşallah sana da :)
Hayir canim bata 6 gün var ama pek umudum yok 6 aydir deniyoruz olmuyoinşallah canımm. daha sonra hamile kaldın mı peki
umudunu kaybetme canım verende allah alanda. demekki zamanı varHayir canim bata 6 gün var ama pek umudum yok 6 aydir deniyoruz olmuyo
Öyle canim hayırlısı olsun ikimiz içinde Rabbim isteyen herkese versinumudunu kaybetme canım verende allah alanda. demekki zamanı var
amiiinn canımmmmÖyle canim hayırlısı olsun ikimiz içinde Rabbim isteyen herkese versin
Sen adet zamanınına kadar 1 gün arayla eşinle birlikte ol değerlendir yani güblerini ihtimallere bırakma canım rabbim hhayırlısını versin inşaallahAyın 7sinde doktora gittim çatlamamış yumurtan var demişti
adetten 2 gün önce hamile kalanlar var ya şimdi baktımda.çok değişiiikkk demekki yumurta çtlamayabiliyo o zamana kadardaSen adet zamanınına kadar 1 gün arayla eşinle birlikte ol değerlendir yani güblerini ihtimallere bırakma canım rabbim hhayırlısını versin inşaallah
Evet canım öyle olanlarda var benim mesela adetim biter bitmez çatlamış yumurtam ama geç döllenme olmuş yinedeadetten 2 gün önce hamile kalanlar var ya şimdi baktımda.çok değişiiikkk demekki yumurta çtlamayabiliyo o zamana kadarda
sizin hemen mi oldu gebelik yoksa bikaç çalışmadan sonramıEvet canım öyle olanlarda var benim mesela adetim biter bitmez çatlamış yumurtam ama geç döllenme olmuş yinede
Canım ben 3 sene uğraştım ve nundan önce 2 düşüğüm oldu bu 3. Hamileliğim ama çok şükür sağlıklı ilerliyıruz bu defasizin hemen mi oldu gebelik yoksa bikaç çalışmadan sonramı