Beta-hcg <<2.0

Emine0156

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2022
51
13
8
36
Kızlar merhaba 1.5 aylık evliyim. Adetim 5 gün gecikti. Bugün test yaptım beta-hcg <<2.0 çıktı. Referans aralığı da 0-5 yazıyor. Yükselir mi değer? Böyle bir durumu yaşayan var mı lütfen dönüş yapın 💓

Kızlar merhaba 1.5 aylık evliyim. Adetim 5 gün gecikti. Bugün test yaptım beta-hcg <<2.0 çıktı. Referans aralığı da 0-5 yazıyor. Yükselir mi değer? Böyle bir durumu yaşayan var mı lütfen dönüş yapın
5 gün geciktiyseniz 2 çıkmazdı bence daha çok yeni evlisiniz olur takmayın

Bende de gecen gun <2 şeklinde bir değer cikti adetine daha 10 gün var, ovulasyonun üzerinden 5 gün geçtikten sonra baktirmistim. Ama ilk kez küçük 2 diye bir değer görünce anlayamadım. Bandırma nedenim bir önceki gebeliğinin düşük ile sonuçlanması ve su an yüksek ateşle seyreden bir gribe yakalanmış olmamdi. Tedbiren ilaç vermediler 3 4 gün sonra yeniden bakalim yükselme yoksa antobiyorik başlarız kadın doğum da değerlendirsin dedi acil servis.

Benimde adet 6 gun gecikmisti beta >3.5 cikmisti ondan 4 gun sonrada adet olmustum bence hamile olsaydin 5 gun gecikmeye cok daha yuksek cikardi insAllah gonlune gore olsun💜

Arkadaşlar normalde benim hcg 0.100 çıkardı ama bu defa 0.45 çıktı bir umudum var mi belki çok çok yenidir ama böyle yükselen arkadaşlar var mı nolur bir fikir verin çok istiyorum

Back