• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 2.0 - lutfen cevapp

Gzmylv

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
20
5
16
30
Kizlar pcos luyum adet duzensizligm var ilsikiden 10 gun sonra falan kan verdim ben ve normalde hep 0.1 0.2 cikan hcg <2.0 cikti. bu negatif sayiliyor . Ama acaba daha cok yeni oldugu icin olabilirmi lutfen cevap verin.

Kizlar pcos luyum adet duzensizligm var ilsikiden 10 gun sonra falan kan verdim ben ve normalde hep 0.1 0.2 cikan hcg <2.0 cikti. bu negatif sayiliyor . Ama acaba daha cok yeni oldugu icin olabilirmi lutfen cevap verin.

Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz?

hayr malsesef pcos oldugum icin duzensiz adetlerim hep.

Bu sonuca gore değilsiniz ama daha erken sayilir gec dollenme vs vs

Aynen ben yinede bikac gun sonra yenilicem. Acaba evde test yapsam silikte olsa cizgi gorurmuyum.

Bende pkoluyum yumurtlama günümden 10 gün snra hamile oldugumu öğrendim değerim 20 cıkmıstı ama siz erken baktıysanız bişe diyemem tabi ki

iste ben yumurtlama gunumude bilmiyorum duzensiz adet oldugum icin
Bende pkoluyum yumurtlama günümden 10 gün snra hamile oldugumu öğrendim değerim 20 cıkmıstı ama siz erken baktıysanız bişe diyemem tabi ki

Değerin 2 değil 2 den küçük demek canım. Ölçüm yapan cihaz 2nin altını ölçemiyor demektir. Sana tavsiyem idrarda çift çizgi görmeden boş yere kan verme.

zaten burda da <2.0 çıkmış yani 2 den küçük değeriniz 2 çıkmamiş yine.belki yine 0.1 ya da 0.2 dir.

cevap verdiginiz icin tesekkur ederim kizlar. ama soyle bi durum var gorumcem 2 gun once kan verdi onun 0.1 cikti. bende ayni yerde daha once cok kan verdim benmde 0.2 falan cikiyordu. acba 1.90 falan demek mi isteniyor. Yada ne bileyim. Haklisiniz aslinda belkide ben cok istedigim icin ona yoruyorumdur.

Merhaba. Adet gecilmesi sebebiyle doktora gittim bebek istiyorum kistin var dedi 7 marttaki kan testim negatif çıktı. tarlusal verdi. 5 gün kullandım hemen ardından 4 gün civanperçemli karışık bitki çayı içtim 4 gün sonra soğan suyu. Adetim gelmeyince 23 martta kan testi yaptırdım 14 çıktı. İki gün sonra tekrarladım 27.8 çıktı. Acaba çok mu küçük kimyasal mı diye stres yaptım ??

Merhaba. Adet gecilmesi sebebiyle doktora gittim bebek istiyorum kistin var dedi 7 marttaki kan testim negatif çıktı. tarlusal verdi. 5 gün kullandım hemen ardından 4 gün civanperçemli karışık bitki çayı içtim 4 gün sonra soğan suyu. Adetim gelmeyince 23 martta kan testi yaptırdım 14 çıktı. İki gün sonra tekrarladım 27.8 çıktı. Acaba çok mu küçük kimyasal mı diye stres yaptım ??

canim benimde idrar testler.pozitif cikti kan negatif cikinca tarlusal verdi iciyorum.3.gundeyim gebelik belirtilerimde var iciyorum ama icim.rahat degil ilacin zarari olmuyormu gebe kaldiysan acaba

Az önce doktordan geldim canım kistin büyük ihtimal yumurtlama kistiydi tarlusal zarar vermez dedi ama ben civanperçemli bitki çayıyla soğan suyu içtim inşallah onların zararı dokunmamıştır. Tarlusal bittikten hemen sonra hamile kalmışım ben. Burda da çok okumuştum tarlusal içerken hamile kalanı. Zaten varsa adetini söktürmez için rahat olsun. Kistin var mıydı

merhabalar bende pkoluyum bende de aynı değer çıktı acaba ne yaptınız gebe kaldınız mı tekrardan test yaptınız mı?

Back