- 23 Mayıs 2017
- 20
- 5
- 16
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar pcos luyum adet duzensizligm var ilsikiden 10 gun sonra falan kan verdim ben ve normalde hep 0.1 0.2 cikan hcg <2.0 cikti. bu negatif sayiliyor . Ama acaba daha cok yeni oldugu icin olabilirmi lutfen cevap verin.
Aynen ben yinede bikac gun sonra yenilicem. Acaba evde test yapsam silikte olsa cizgi gorurmuyum.
O d adogru. En iyisi sabredip tekrar kan vermek.Kanda çıkmayan idrarda hiccikmaz
Evet canimO d adogru. En iyisi sabredip tekrar kan vermek.
Bende pkoluyum yumurtlama günümden 10 gün snra hamile oldugumu öğrendim değerim 20 cıkmıstı ama siz erken baktıysanız bişe diyemem tabi kiKizlar pcos luyum adet duzensizligm var ilsikiden 10 gun sonra falan kan verdim ben ve normalde hep 0.1 0.2 cikan hcg <2.0 cikti. bu negatif sayiliyor . Ama acaba daha cok yeni oldugu icin olabilirmi lutfen cevap verin.
Bende pkoluyum yumurtlama günümden 10 gün snra hamile oldugumu öğrendim değerim 20 cıkmıstı ama siz erken baktıysanız bişe diyemem tabi ki
zaten burda da <2.0 çıkmış yani 2 den küçük değeriniz 2 çıkmamiş yine.belki yine 0.1 ya da 0.2 dir.Kizlar pcos luyum adet duzensizligm var ilsikiden 10 gun sonra falan kan verdim ben ve normalde hep 0.1 0.2 cikan hcg <2.0 cikti. bu negatif sayiliyor . Ama acaba daha cok yeni oldugu icin olabilirmi lutfen cevap verin.
Hakkınızda hayırlısı olsn adetiniz geçince verirseniz kan testini daha kesin oluriste ben yumurtlama gunumude bilmiyorum duzensiz adet oldugum icin
Merhaba. Adet gecilmesi sebebiyle doktora gittim bebek istiyorum kistin var dedi 7 marttaki kan testim negatif çıktı. tarlusal verdi. 5 gün kullandım hemen ardından 4 gün civanperçemli karışık bitki çayı içtim 4 gün sonra soğan suyu. Adetim gelmeyince 23 martta kan testi yaptırdım 14 çıktı. İki gün sonra tekrarladım 27.8 çıktı. Acaba çok mu küçük kimyasal mı diye stres yaptım ??