Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg >2.0 çıktı sonradan yükselir mi?
- Konu Sahibi glcnddm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Aralık 2022
- 53
- 7
- 16
- 30
ben aynı durum dayım hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikince erken gebelik testi yaptım kesin çift çizgi görürüm umuduyla ama negatif akşamına kan testi verdim 2.0 çıktı yine hayaller suya düştü bugün 10. gün gecikme ama hala tık yok tekrar testlere de cesaretim yok sizin kaç gün gecikme olduKızlar adetim gecikti kan testi verdim beta hcg 2.0 çıktı yükselirmi yada aynı durumu yaşayan varmı
Benim 18 gün gecikti doktora gittim ve polikistik over var dedi az önce öğrendim tarlusal verdi kullanmalımıyım bilmiyorumben aynı durum dayım hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikince erken gebelik testi yaptım kesin çift çizgi görürüm umuduyla ama negatif akşamına kan testi verdim 2.0 çıktı yine hayaller suya düştü bugün 10. gün gecikme ama hala tık yok tekrar testlere de cesaretim yok sizin kaç gün gecikme oldu
- 13 Aralık 2022
- 53
- 7
- 16
- 30
Betanıza baktılar mı daha önceden polikistik över tanısı konmuşmuydu size yoksa bu doktor mu size bu tanıyı koydu tarlusal ilaç ile ilgili adet söktürücü diye geçiyor ama gebelik varsa da bi zararı olmuyormuş ben daha önce doktoruma sormuştum ama bilemiyorum yine deBenim 18 gün gecikti doktora gittim ve polikistik over var dedi az önce öğrendim tarlusal verdi kullanmalımıyım bilmiyorum
Hayır 4 aydır evliyim hep adet düzensizliğim vardı doktora gittim vajinal ultrasonda polikistik var dedi beta baktı 2 çıktı tarlusal verdi adetin 2. Günü kan verip polikistiğe bakacak hamile kalman zorlaşır dedi çok üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsunBetanıza baktılar mı daha önceden polikistik över tanısı konmuşmuydu size yoksa bu doktor mu size bu tanıyı koydu tarlusal ilaç ile ilgili adet söktürücü diye geçiyor ama gebelik varsa da bi zararı olmuyormuş ben daha önce doktoruma sormuştum ama bilemiyorum yine de
- 13 Aralık 2022
- 53
- 7
- 16
- 30
Polikistik olan çevremde çok insan var ama hamile kaldı hepsi var hepsinin çocukları içini rahat tut olur inşallahHayır 4 aydır evliyim hep adet düzensizliğim vardı doktora gittim vajinal ultrasonda polikistik var dedi beta baktı 2 çıktı tarlusal verdi adetin 2. Günü kan verip polikistiğe bakacak hamile kalman zorlaşır dedi çok üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsun
Merhaba, adet gecikmesiyle gittim Hgc 2.30 cıktı ve tarlusal kullandım sonra da ilaçla adet gördüm. Sonrasında içime kurt düştü acaba 2.30 yükselir miydi hamile miydim diye. Ancak hamile olsam zaten adet göremezdim değil mi??Betanıza baktılar mı daha önceden polikistik över tanısı konmuşmuydu size yoksa bu doktor mu size bu tanıyı koydu tarlusal ilaç ile ilgili adet söktürücü diye geçiyor ama gebelik varsa da bi zararı olmuyormuş ben daha önce doktoruma sormuştum ama bilemiyorum yine de
Bende de polikistik over var, ancak gebeliğin tek sebebi daha geç ve totelde de daha az yumurtlamak. Ben de yeni başladım gebelik yollarına. Ovulasyon testi yapıyorum sana da tavsiye ederimHayır 4 aydır evliyim hep adet düzensizliğim vardı doktora gittim vajinal ultrasonda polikistik var dedi beta baktı 2 çıktı tarlusal verdi adetin 2. Günü kan verip polikistiğe bakacak hamile kalman zorlaşır dedi çok üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsun
- 13 Aralık 2022
- 53
- 7
- 16
- 30
Evet bende geç döllenme işine çok ümitlendim ama doktora gittim bugün tekrar baktılar beta ama negatif bugün ilaça başlayacağım ilaca başladıktan kaç gün sonra gördünüz adetMerhaba, adet gecikmesiyle gittim Hgc 2.30 cıktı ve tarlusal kullandım sonra da ilaçla adet gördüm. Sonrasında içime kurt düştü acaba 2.30 yükselir miydi hamile miydim diye. Ancak hamile olsam zaten adet göremezdim değil mi??
İlaç bittikten 1-2 gün sonra adet oldum. Eğer gebe olsaydım adet olmazdı değil miEvet bende geç döllenme işine çok ümitlendim ama doktora gittim bugün tekrar baktılar beta ama negatif bugün ilaça başlayacağım ilaca başladıktan kaç gün sonra gördünüz adet
- 13 Aralık 2022
- 53
- 7
- 16
- 30
Evet canım olmazdın ilaç gebelik olduğunda gebeliği destekliyor yoksa adet oluyorsun doktorum söyledi bana daİlaç bittikten 1-2 gün sonra adet oldum. Eğer gebe olsaydım adet olmazdı değil mi
Ohhhh içime su serptin Allah razı olsun. O kadar kurcaladı ki kafamı bi kaç günEvet canım olmazdın ilaç gebelik olduğunda gebeliği destekliyor yoksa adet oluyorsun doktorum söyledi bana da
- 13 Aralık 2022
- 53
- 7
- 16
- 30
Zor süreçler hepimiz sorularımıza cevap arıyoruz yardımcı olduysam ne mutluOhhhh içime su serptin Allah razı olsun. O kadar kurcaladı ki kafamı bi kaç gün
Ovülasyon testine bende başladım bu ay çatlama oldu testi bıraktım şimdi iki hafta sonra hamilelik testi yapıcam fakat şuan adetime daha 10 gün var ama kahverengi lekelenme gibi kanama gibi bişeyler oldu adetmi oluyorum anlayamadım senin nasıl gidiyoBende de polikistik over var, ancak gebeliğin tek sebebi daha geç ve totelde de daha az yumurtlamak. Ben de yeni başladım gebelik yollarına. Ovulasyon testi yapıyorum sana da tavsiye ederim
Sonrasında ne yaptın hasta oldun muben aynı durum dayım hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikince erken gebelik testi yaptım kesin çift çizgi görürüm umuduyla ama negatif akşamına kan testi verdim 2.0 çıktı yine hayaller suya düştü bugün 10. gün gecikme ama hala tık yok tekrar testlere de cesaretim yok sizin kaç gün gecikme oldu
- 13 Aralık 2022
- 53
- 7
- 16
- 30
adet söktürücü ilaçla oldum bir sonraki ay zamanın da oldum adet düzenim devam ediyorum bakalım inşallah bir sıkıntı yokturSonrasında ne yaptın hasta oldun mu