• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg 19.45 hamile miyim?

bosluk88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
52
12
88
merhaba kızlar heyecanla bekliyorum hamile olmayı bugün sonuç 19.45 çıktı gebelik var gibi ama emin olamadım. kesenin görünmesi için 6 haftalık olması gerekiyormuş yani hcg 1500-2000 olmalıymış. benim yarın 5. hafta dolmuş olacak eğer hamile isem. ama beta hcg 48 saatte iki katına çıkıyomuş ben haftaya kdr bekleyim diyorum 6. haftada gidip ultrasondaa göriyim diye ama bu hesapla haftaya kadar beta hcg 1500lere çıkmaz ki anlamadım. yardımcı olup aydınlatabilecek birileri var mı acaba

5. haftanın başında gözükmemişti..6+0 da yani 5. hafta dolduğunda kese gözüktü karından ultrasonla benim...
b hcg 2784 ken kese gözükmemiş,11759 ken gözükmüş baktım şimdi sonuç kağıtlarına...
geç döllenme olabilir senin de

Sizin degerlerinize gore benimki minnacik kaliyo :/ gec dolenmeyse o zmm hbnm hesapladigim kadar hfta olmamis oyle mi :( bi sevindik ki biz de ama ultrasona girene kdr emin olamiyorum tabii

Arkadaşlar merhaba ben adetime 1gün kala kan testi yaptırdım 228 çıktı ama tabi ultrasond bişey belli olmaz dedi doktor. Sizce sonuç iyimi

Bademm hayirli olsun hamilesin sanirim ama evet ultrasonfa gorebilmek icon degerlerinin 150-200 olmasinj bekle. Ben de henuz gitmedim doktora aradim hamilesiniz ama gelseiz bile doktor goremez bi sey 15 gun snra gelin der dediler bem de sabirla bekliyorum

merhaba kızlar heyecanla bekliyorum hamile olmayı bugün sonuç 19.45 çıktı gebelik var gibi ama emin olamadım. kesenin görünmesi için 6 haftalık olması gerekiyormuş yani hcg 1500-2000 olmalıymış. benim yarın 5. hafta dolmuş olacak eğer hamile isem. ama beta hcg 48 saatte iki katına çıkıyomuş ben haftaya kdr bekleyim diyorum 6. haftada gidip ultrasondaa göriyim diye ama bu hesapla haftaya kadar beta hcg 1500lere çıkmaz ki anlamadım. yardımcı olup aydınlatabilecek birileri var mı acaba
canım benimde ilk öğrendiğimde değerim 20.46 idi.12 gün sonra keseyi gördük karından ultrasonda.Hemen doktora gitme ben gibi 2 gunde bir kan alıyolar yükselmişmi diye iki hafta sonra git doktora.

Terke cim ilgin icin tesekur ederim. Seninle tamammen hem fikirim ben de bekloyrm henuZ gitmicem yukselene kdr. Sdc folik asite baslamayi dusunuyrm. Bi de duygisal degisimler yasamak icin cok mu erken acaba bem bu aralar cok sulugoz oldum.surekli uykum var.yorgun muyum halsiz mym karar veremiuorum da

Arkadaşlar merhaba ,regli günüm geçtiği anda yaptırdım Beta HCG değerim 15,83 çıktı.(Geç döllenme de olabilir belki emin olamıyorum) 2 gün sonra tekrar yaptıracağım.
inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız .

son adet tarihim 12/11/2014 idi 15/12/2014 de evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı. sonra kan testi yaptırdım beta hcg 49.12 bulundu ama hala doktora gidemedim korkuyorum olumsuz bişey söyler die hamilemiyim değilmiyim.

gamzebektas Tebrikler öncelikle :))) Beta hcg den değerin kesin gösteriyor ki hamilesin referans degerleri 0-5 ten yüksek olanlar için hamilelik pozitif oluyor.Benim de idrar testim negatif çıktığı halde , kan testim pozitifti.Benim bildiğim ciddiye alınması gereken kanda beta hcg ölçümüdür.

şu anda iş yerindeyim eşime söyledim şimdi tekrar test alıyor bu akşam yine test yapıcam bakalım sonuç ne çıkacak. inşallah öyledir fulys çok istiyorum bebişimiz olsun :)

Aynen kizlar ben de beta hcgden bir gun once idrar testi yalmistim negatifcikmisti. Buyuk ihtimalle hepimiz hamileyiz. Hala ihtimal uzere konusuyrm cunku ik zamanlar insan emin olamiyor doktora gittim rahim baya kalinlasmis dedi. Folk asit verdi.ultrasonda gormek icin degerin yukselmesi lazim.dr yarin tekrar kan testi yap sonuca bakalim dedi ama ben yapturmadim cunku daha zaman var

ben yılbaşından sonra doktora gitmeyi düşünüyorum ama nasıl sabredeceğim bilemiyorum gitsemde bişi göremicek die korkuyorum

İçini çok rahat tut ben de kan testimi 16/12 de yaptım yani dün :) doktoruna da sorabilirsin ben de aynı endişeyi yaşadım ,idrarda yoksa yok mu acaba diye düşündüm ama doktorum kan testi yaptır diye tutturunca neyse dedim ,çok umitli olmadan yaptırdım baktım pozitif :) 2.yi yapmana bile gerek yok yalnızca kan testini 1.sinden 48 saat sonra tekrarlayabilirsin mesela ...Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ,isteyen herkese kısmet etsin gamzebektas..

Iyi haberlearini bekliorm ben de yrn aksam test yaptrcm ..idrar sonucu sorun diil ama paylasirsan sevinirm

Kan testinde yukselir insallah hic merak etme,doktoruna sordun mu?o normal karsilayacaktir gamzebektas ferah tut icini

Back