• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG 1854..

-Gzmlkz-

❤İşimiz Allah'a Kalmışsa Olmuş Bil..❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.063
864
73
Arkadaşlar merhaba dün akşam çok şiddetli sol kasık ve bel ağrım başladı ayrıca 3 gündür kesik kesik açık kırmızı kanamam var adet sancısıdır diye bekledim ama işin garip tarafı geçen hafta adet gördüm ve 6 gün süren adetim 4 gün sürmüştü.. Sabah şiddetli ağrıyla uyandım direk hastaneye gittim önce idrar tahlili yaptılar temiz çıktı sonra ultrasona girdim. Doktor iltihap var sende dedi ama gebe de olabilirsin diyip hormon testi istedi.. Aklımda en ufak hamile olabileceğim düşüncesi yoktu çünkü kanamam var hamile olmam çok saçma değilmi? Neyse sonuç çıktı beta hcg sonuç 1854 gebesin dedi ama düşük riskim varmış :( progestan kapsül folbiol tablet ve 2 kutu proluton iğne verdi.. Daha gecen hafta adet oldum nasıl hamile kaldım bilmiyorum önerileriniz varsa söylermisiniz lütfen bu süreçte ne yapmam gerekiyo bebeğimi hayatta tutmak için :(

Birde kaç haftalık hamile oluyorum bileniniz varsa söyleyebilirmi acaba..

Gecen hafta olan kanamaniz adet değildir. Düşük tehlikedinden dolayi olan kanamadir. Drun vetdigi ilac cok etkili faydasi olacaktır. Bol bol yaticaksiniz tehlike gecene kadar

1 saat önce içtim sanırım yan etki yapıyo çok fena başım dönmeye başladı

Geçen hafta zaten 2 gün geçmişti adetim demekki dediğiniz gibi düşük riski kanamasıydı teşekkür ederim

Hayırlı olsun bol bol dinlen progestan cok ıyıdır ama asırı yan etkısı var sureklı uyutur ve acayıp derecede baş döndürür.ama kanamanızı keser.siz dinlenın uzanın bişey olmaz inşallah

Anladım canım kullanmaya değer ozaman çok tşekkür ederim yardımcı oldugun için

İnşallah sağ salim kucağıma alırım bebeğimi 4 yaşında oğlum var bide :)

Allah bağışlasın rabbim kucağında görmeyi nasip etsin

Arkadaşlar 3 gündür ilaçları kullanıyorum iğneyide yaptırdım ama kanamam bi türlü kesilmiyo hala düşük riskim var galiba çok korkuyorum bebeğime birşey olcak diye :( doktora gitmelimiyim sizce yoksa birkaç güne kesilirmi kan

Arkadaşlar 3 gündür ilaçları kullanıyorum iğneyide yaptırdım ama kanamam bi türlü kesilmiyo hala düşük riskim var galiba çok korkuyorum bebeğime birşey olcak diye :KK43: doktora gitmelimiyim sizce yoksa birkaç güne kesilirmi kan
Canim naptin kanaman kesilmistir insaAllah

Back