Beta hcg 1850

ela124

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
47
28
3
27
Kızlar selamlar 3. Denemede sonunda tuttu , kimyasal sonradı gebelik oldu ve o kadar rahat bir aydı ki ilişkiye 2 kere girdim kendimi mecbur eşimde kendini mecbur hisetmedi çünkü rahat olmak önemliymiş yoksa olmuyor. Adetim 1 gün gecikti kan verdim 1850 çıktı , doktorum aslında baya yüksek vermesen olur tekrar dedi ama yinede ver dedi cumartesi kaç olmalı kese kaçta gözüküyor . Bilem yaşayan var mı çok heycanlıyım , heycandan midem bulanıyor, psikolojik kasıklarımı ağrıyor. çarşamba bana nasıl gelcekk???

Öncelikle hayırlı olsun canım bana doktorum 3000-5000 arası karından görünür dedi ben 1500 lerde vajinal ultrason ile görmüştüm keseyi.

Bu değerle çok büyük bir ihtimalle vajinal ultrason ile görürsünüz zaten keseyi. Hayırlısı olsun.

Bu değerle çok büyük bir ihtimalle vajinal ultrason ile görürsünüz zaten keseyi. Hayırlısı olsun.
Ama doktor çarşamba günü gel direk karnından bakalım dedim bugün tekrar kan vericem inşallah 3000 lere çıkmıştır . İsteyen herkese nasip olsun benim gibi yeni öğrenenlere ve doğumu yakın olanlar sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…